Amortisör Yaglama ve Bakımı.

ya bu sorun bende de var honda titan 2000 model arka amortisörler yaylanmıyor hiç yağı yok ayrıca ben murat

bendede sorun var. önlerin bakımını yaptırcam. arkalarıda değiştim uzun geldi kısaltmam lazım.

Tamda bu başlık benim için açılmış sanki. Bu gün o dediğiniz işlemi Gs500 motorum için yaptım arkadaşlar. Bazı motorlar belli bir kmden sonra yağlarını değiştirmek gerekiyor. Benimkinde 10 luk hidrolik yağı bulunmaktaydı. 36000 e gelmiş olan motora 30000 de bakımı yapılmamış. Bu neden le ön amaortisörler sertlikten yerdeki küçük taş parçasını bile hissetiriyordu. Bugün yaptırdığım bakımla beşik gibi oldu resmen, meğer ben kağnı motoruna biniyomuşumda haberim yokmuş :) Şimdi muhteşem oldu

canım arkadaşım Allah rahmet eylesin huzur içinde yat :pale:

Selam bende 24temmuz cuma günü honda dylan motorumun yaklaşık 1,5 senedir çizik olan amortisörünü söktüm. amortisör kaza yaptığım sırada çizilmişti; honda konşuk motor çiziği tespit edemedi ve sigortadan değiştiremedik; çizik amortisör bana kaldı. amortisörün tanesi 773 TL...
çizik keçeyi patlattı ve hertaraf yağ içinde1,5 yıl kullandım;

cuma günü amortisörü söktüm çizik boruyu taşlamaya verdim ve üzerini krom kaplattım. çizik ortadan koyboldu ve kalınlık %100 aynı.. salı günü yeni keçeler gelicek. içinde yağ kalmadığı için çıkan yağı ölçemedim ve nekadar yağ koyacağımı bilmiyorum.

vala benimde arka süspansiyon patladı manyak gibi hava bastım 70 fln bastım meger özel gazı falan varmış fazla meraktan bozmadığım hiçbişi kalmadı ama anlamadığımda hiçbişi yok bugün sökücez ustamla bakalım neyi patlattık beşik gibi yaylanıyo anlıyan varmı bu tür süspansiyondan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar