Amortisör e wd40 sıkılır mı ?

öncelikle amortisörünüzü belirtiniz havalımı nitroxmu ? ön arka ?

sıkma biraderim keçelere zarar verir yağ kaçırmaya başlar..wd40 sadece metal aksamda kullanılır , amortisörün o gördüğün parlak borularını ıslak , çamurlu bırakmamak için kuru bir bezle silmen dış bakımı için yeterli..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıkılmaz. Şimdi de neden diye soracaksin,sorma yukarida cevabı var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
O değilde ben disk frene sıkmıştım wd40 ı :D

sıkılmaz , neden mı çünkü wd40 denılen kımyasal solvent ıcerıklı ve plastık,kaucuk vb. maddelere temas ederse o malzemeyı kurutur ve zamanla ozellıgını kaybetmesını saglar . hareketlı demır malzemelere sık korkma ( orınglı zıncır harıc )

amortisörü de kuru bır bezle sıl guzelce çiçek gibi olur , wd40 denılen seyı heryerde kullanmayın . yaptıgım iş gereği kankam oldu artık wd40 denılen sey , hatta oyle ıcımızden bırı oldu kı ısyerınde kı yardımcı arkadas ustune bıle sıkıyor cok guzel kokuyor dıye . çünkü o bizim canımız :)

Normalde bende hic sikmadim ama periyodik bakim icin boyle bir seye ihtiyaci yoktur ben sikilir derken kirlenmistir temizlemek icin zarari olurmu falan diye soruyorsun sandim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cahillik işte hocam...

Arka amörtisöre Balata spreyi sıkılırmı? Zararı olurmu,sıkılmışsa ne yapmak gerekir?Silikon sprey sıkılırmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar