Amerikan Park Yaptım Nasıl Olmuş

ben global dünyanın lokal adamıyım, bilmem amerikan park filan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sinyaller çalışıyor mu?

Motosikleti
600RR
kusura bakmayın arkadaşlar yaparken fotoğraf çekmeyi unuttum.ama motosikletin elektrik aksamı soketli olduğu için kısa farların soketine sinyallerden kablo çekioruz kesinlikle kesme biçme yok soketlere kabloyu salıverdim biraz izole bandı ile halloldu.. kolayca yapılabilir.

sinyallerim çalışmıyor maalesef.ama modüllü olanı alsaydım çalışırdı modül 10tl imiş

DKN

fotolarda bile göz alıyo. akşam trafiğinde göz öper

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben Amerika'dayken,

Forumdan Uzaklaştırıldı
kusura bakmayın arkadaşlar yaparken fotoğraf çekmeyi unuttum.ama motosikletin elektrik aksamı soketli olduğu için kısa farların soketine sinyallerden kablo çekioruz kesinlikle kesme biçme yok soketlere kabloyu salıverdim biraz izole bandı ile halloldu.. kolayca yapılabilir.

sinyallerim çalışmıyor maalesef.ama modüllü olanı alsaydım çalışırdı modül 10tl imiş
10 TL için sinyallerden etmeseydiniz kendinizi keşke.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Amerikada üretilen araçlarda ve Amerika pazarına giren yabancı araçlarda bu uygulama görülmekte. Trafik uyumluluk mevzuatlarında vardır diye düşünüyorum. Ön taraftaki farların en ucunda turuncu sinyaller hep yanar, bazen bu ışıkları tamponların köşelerine veya ucuna yerleştiriler. Arka farlarda ise (tail light) sinyaller bizdeki gibi turuncu değildir, stop lambaları gibi kırmızıdır ve sürekli yanar. Sinyal verdiğinizde bu sürekli yanan kırmızı lambalar yanıp söner. Herhangi bir arabayı google da "American Version" diye arattığınızda bu detaylar gözlemlenebilecektir. (Örneğin BMW M3 American Version) :cat:

Düşünüyorum da harbiden böyle bir şey var sanırım. İlk arabam öyleydi. CB919'um da öyleydi. Ama herhalde mevzuat değişti ki şimdiki araba ve motorsiklet öyle değil. Olması iyiydi ama. Tabi sinyaller çalışıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar