Amerikan filmlerini Türkler çekseydi nasıl olurdu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amerikan sapığı ve piyaniste koptum:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
komedi olur ne olcak

60-70 li yıllarda mevcut Amerikan filmlerinin bir kısmını Türkler zaten çekti.

Eğer içlerinde seyredebildikleriniz varsa çekilen filmlerin kısıtlı bütçe , altyapı ve efektlere rağmen çok büyük bir özveri ve ciddiyetle çekildiğini bilirsiniz.

Bu arada dünyanın uçamayan tek süpermen filminin türkiyede çekildiğini , hollwood 'un batman üçlemesini çekmeye başlamadan önce türkish batmani seyrretiklerini ve medar'ı iftaharımız , gözbebeğimiz , herşeyimiz, her karesi tekrar tekrar seyredilmesi gerekli olan olan "Dünyayı kurtaran adam" filminin nerdeyse tüm ülkelerin sinema akademilerinde ders konusu yapıldığını ek bilgi olarak ta vermek istiyorum.

o dönemlerde çekilen filmlerin bulabildiğim bir kaç afişinide ekleyelim. yanlız resim işleme programım bulunmadığı için tek bir resim halinde veremiyorum. fazla yer kaplıyorsa moderatör arkadaşlar gerekli görürse silebilirler.

Arkadaşlar eğer seyretmediyeseniz bu filmleri mutlaka bulun ve izleyin.

İşte dünyanın tek uçamayan ancak gayet güzel koşan süpermen'i

Yeşilcam film çekerde batman'İ çekmeden dururmu ?

Kızılmaske diyebileceğimiz , ancak süper adam ismiyle çekilmiş bir başka film.

Türk yapımı E.T. Bunun film afişini bulamadım.

Uzay yolu

Ve veeeee veeeeeeeeeeee efsane filmimiz. grurumuz , her türkün mutlaka seyretmesi gereken harika ,dehşet ötesi film. "Dünyayı kurtaran Adam"

işte böyle olur , buyrun:mrgreen::mrgreen::mrgreen: >>>>>> http://www.timsah.com/Cuneyt-Arkin-Rambo-olursa/nTdMVyVts-6

Cüneyt Arkının yeri ayrı :mrgreen:

60-70 li yıllarda mevcut Amerikan filmlerinin bir kısmını Türkler zaten çekti.

Eğer içlerinde seyredebildikleriniz varsa çekilen filmlerin kısıtlı bütçe , altyapı ve efektlere rağmen çok büyük bir özveri ve ciddiyetle çekildiğini bilirsiniz.

Bu arada dünyanın uçamayan tek süpermen filminin türkiyede çekildiğini , hollwood 'un batman üçlemesini çekmeye başlamadan önce türkish batmani seyrretiklerini ve medar'ı iftaharımız , gözbebeğimiz , herşeyimiz, her karesi tekrar tekrar seyredilmesi gerekli olan olan "Dünyayı kurtaran adam" filminin nerdeyse tüm ülkelerin sinema akademilerinde ders konusu yapıldığını ek bilgi olarak ta vermek istiyorum.

o dönemlerde çekilen filmlerin bulabildiğim bir kaç afişinide ekleyelim. yanlız resim işleme programım bulunmadığı için tek bir resim halinde veremiyorum. fazla yer kaplıyorsa moderatör arkadaşlar gerekli görürse silebilirler.

Arkadaşlar eğer seyretmediyeseniz bu filmleri mutlaka bulun ve izleyin.

İşte dünyanın tek uçamayan ancak gayet güzel koşan süpermen'i

Yeşilcam film çekerde batman'İ çekmeden dururmu ?

Kızılmaske diyebileceğimiz , ancak süper adam ismiyle çekilmiş bir başka film.

Türk yapımı E.T. Bunun film afişini bulamadım.

Uzay yolu

Ve veeeee veeeeeeeeeeee efsane filmimiz. grurumuz , her türkün mutlaka seyretmesi gereken harika ,dehşet ötesi film. "Dünyayı kurtaran Adam"

O zaman abi yenileri de istiyoruz :queen::mrgreen:

Son düzenleme:
Gerçekten güzellerdi tsşekkürler paylasım için.

Özellikle Tofaş Transformers:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar