Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Ben Amerikan sevici değilim" kendim hakkında tespitim kimseyi itham etmedim üstüne alınmış olamazsın herhalde...
Ülkemiz için kim herşeyi mükemmel diyor ki.
Ama her konuda en kötüsü biziz diye düşünen bunu heryerde söyleyen yazan her konuda olumsuz olan, suçluyu değil ülkeyi kötüleyen bir zevat olduğunu kabul edersin herhalde...yoksa etmez misin ??
Kimsenin eksiği bizi bağlamaz kıyaslama oraya yapılınca örneklerde oradan geliyor bunu anlamak zor değil herhalde....yoksa zor mu ???
Zaten Türkiye'de aynen dediğin gibi it ürüyor kervan da yürüyor... Senin gözünden bakarsak madem dinlenmiyor niye konuşuyor diyorsun. Seni beni dinleyen de yok niye konuşuyoruz o zaman
Yeterli olmasa da( geç başladık çünkü daha önceleri 1. Sorun irtica başörtüsü...vs olduğu için) 90 lar seksenden 80 nler 70 den daha iyi nereden baktığına bağlı tabii ki.
Yanlis anladiysam lutfen duzeltin. Demek istediginiz bu mu:
Bu elestiriler samimi degil. Eskiden de problemler vardi. Ama o zamanki problemler, simdi elestiri getirenler icin hic onemli degildi. Simdi elestiriyorlar, cunku istedikleri olmuyor. O yuzden de bu tur elestirileri, hakli veya haksiz, artniyetli buluyorum. O yuzden de anlamaya calismak veya kabullenmek yerine, karsi argumanlar surerek reddetmeyi tercih ediyorum.
Bu mudur?