Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nvidia yı ne kadar sevsem de amd nin çekilmesini istemem. Herkes bilirki amd çekilirse rekabet olmıyacak ve Nvidia kafasına göre paha biçebilecek.Zaten denildiği gibi herkes Akıllı telefon peşinde bilgisayar devri bitiyor gibi bişey.İlk bilgisayarımı 2006-7 gibi almıştım amd 512 mb lik bi ekran kartı vardı genelde metin2 oynarken hep fazla ısınırdı.İkinci bilgisayarım Casper nirvanaydı ekran kartı 1 gb 128 bitlik bir Nvidia ydı hatırladığım kadarıyla ısınmıyordu hatta assasins creedi zar zor inidirp oynasam bile pek ısınmazdı.Ama keyfini süremeden çalmışlar ve ben bunu anlayasıya :mrgreen:
AMD'ye her zaman saygı duymuşumdur
(bu yüzden 64bit işlemcilere amd64 denir)
AMD'de ısınma sorunu var ama son serilerde ben azaldığını düşünüyorum
İntel en fazla 3.5 GHZ ve 8mb önbellekli işlemciler çıkaradursun
350tl lik AMD 14mb önbellekli ve 4.7 GHZ ise kusura bakmasınlar
İntel kullanmam gider AMD alırım
ATI yazılım olarak eksik ama performans olarak Nvidia'nın çok önünde
AMD'nin iyi bir planı varsa pc piyasasından çekilmek pek de mantıksız görünmüyor aslında
İntel yıllardır Haswell ve 1150 pin kullanmakta İntel bile pc pazarında kendini yenilemiyor yani
AMD de farklı değil FM2 soket kullanıyor uzun süredir
bilgisayar dünyası tamamen mobil olma yolunda farkındaysanız artık laptop bile satılmıyor masaüstü ve dizüstü modellerde hiçbir revizyon yenilik yok
halen ekranlar 1376x768 çözünürlükte basit bir ivy bridge i5 bir de GT640 1GB al sana gaming laptop ver 2500tl
kim alır artık bunları?