ambulans yaralı polisi ezdi!

33588.jpg

Ambulans yaralı polisi ezdi
10 Ağustos 2007 Cuma 19:45
Beşiktaş'ta yaralanan komiser yardımcısını almaya gelen ambulans yaralıya çarptı
Beşiktaş'ta motosikletiyle sivil olarak gezintiye çıkan komiser yardımcısına çarpan taksi sürücüsü, kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen ambulans, hafif şekilde yaralanan komiser yardımcısının ayağının üzerinden geçti.

Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Dolmabahçe üzerinde 34 BP 4101 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan polis memuru Ender Bağır'a 34 TKH 59 plakalı taksi çaptı. Sivil olarak gezintiye çıkan Bağır, çarpmanın etkisiyle yere devrilirken, polis memuruna çarpan kimliği belirsiz taksi sürücüsü kaçarak kayıplara karıştı. Acı içinde kıvranan polis memuru Bağır'a yoldan geçen vatandaşlar yardımcı oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Bu sırada olay yerine gelen ambulansaracı yaralı halde yerde yatan komiser yardımcısının ayağının üzerinden geçti. Ambulansa yavaş olması konusunda bağıran komiser yardımcısı, ilk müdahalenin ardından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaynak:İHA

...allahtan acil şifalar diliyorum bu kazazede motorcu arkadaşımıza... kendisine çarpıp kaçan taksi sürücünede lanet okuyorum ...umarım yakalanır da kazazedenin meslektaşlarından iyi bir sopa yer haketti kanımca taksici bunu...

...allahtan acil şifalar diliyorum bu kazazede motorcu arkadaşımıza... kendisine çarpıp kaçan taksi sürücünede lanet okuyorum ...umarım yakalanır da kazazedenin meslektaşlarından iyi bir sopa yer haketti kanımca taksici bunu...

katılıyorum sana bundan sonra polislerden çekecegi var o taksicinin ama ii bi ders olsun bu herkesede carpıp kacmasınlar bari insanlık yap bekle dimi:farao:

slm ve insafasız çarpıyonda al hastaneye götür telefon et ambulansa bak yaw yaptığına böyle adamları falakaya yatırcan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu sırada olay yerine gelen ambulansaracı yaralı halde yerde yatan komiser yardımcısının ayağının üzerinden geçti. Ambulansa yavaş olması konusunda bağıran komiser yardımcısı, ilk müdahalenin ardından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ben bundan bişey anlamadım.....:silent::silent::silent:

Neden bağıdı?..Ayağını ezdiği için mi yoksa hastaneye hızlı gitmemesi için mi?...

Hem bir ambulans neden yaralıyı ezer?....İlla dibine kadar neden yanaşır?... Ezdiyse eğer neden kaza raporu tutulmadı?... Şimdi kazayı taksiciye mi atıcaklar?..... Ambulans şöförünün suçu görev zayii ne mi dahil.....

Yani kısacası polis niyazi mi oldu?......:p:p:p

Neyse çok geçmiş olsun....Umarım çabuk iyileşir....:rendeer::rendeer:

Kaza yapan motor benim motorum cbr600f ben ödünç vermiştim komser arkadaşıma.Şuan taksim ilkyardımda yatıyor yarası hafif kolu kırık ve sinirlerde zedelenme var ama artı olarak geçiçi hafıza kaybı var .Ameliyat olacak kolundan ama hafta sonu olduğu için yapılamıyor.Ayağında bi sorun yok ambulans bişey yapmamış.

Ben bundan bişey anlamadım.....:silent::silent::silent:

Neden bağıdı?..Ayağını ezdiği için mi yoksa hastaneye hızlı gitmemesi için mi?...

Hem bir ambulans neden yaralıyı ezer?....İlla dibine kadar neden yanaşır?... Ezdiyse eğer neden kaza raporu tutulmadı?... Şimdi kazayı taksiciye mi atıcaklar?..... Ambulans şöförünün suçu görev zayii ne mi dahil.....

Yani kısacası polis niyazi mi oldu?......:p:p:p

Neyse çok geçmiş olsun....Umarım çabuk iyileşir....:rendeer::rendeer:

abi bu saatte üstüste bukdr soru sorulurmu yaa:p
kime nooldu bilmem ama polise gelen vurmuş giden vurmuş yazık olmus:queen:

Kaza yapan motor benim motorum cbr600f ben ödünç vermiştim komser arkadaşıma.Şuan taksim ilkyardımda yatıyor yarası hafif kolu kırık ve sinirlerde zedelenme var ama artı olarak geçiçi hafıza kaybı var .Ameliyat olacak kolundan ama hafta sonu olduğu için yapılamıyor.Ayağında bi sorun yok ambulans bişey yapmamış.

gecmiş olsun ya durum okdr ciddimi:silent:

Son düzenleme:
Hatırlamıyor ben şimdi yanından geldim .Hafızası sürekli gelip gidiyor şoka uğramış
haberi ekleyen arkadaş hangi siteden eklemiş söyliyebilirmi ben bulamadımda

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
10 Ağustos 2007 Cuma 19:45
Beşiktaş'ta yaralanan komiser yardımcısını almaya gelen ambulans yaralıya çarptı
Beşiktaş'ta motosikletiyle sivil olarak gezintiye çıkan komiser yardımcısına çarpan taksi sürücüsü, kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen ambulans, hafif şekilde yaralanan komiser yardımcısının ayağının üzerinden geçti.

O zaman bu haber hep yanlış....Hiç bir doğru yanı yok....Hafif yaralı diyor haberde ama bilinç kaybı falan....Durum baya ciddi.....

İşallah bir an önce iyileşir....

haberde hafif yaralanan dio bide yaa
galiba korumalar yoktu arkadaşta:silent:

...mesleği,meşrebi,milliyeti,cinsiyeti,dili,dini,rengi,ırkı her ne olursa olsun motorsikleti seveni, severim.kaza yapmışsa ,düşmüsse,yaralıysa üzülürüm.benzini bitmişse ,motoru arızalanmışsa ,yolda kalmışsa hiç düşünmeden yardım ederim.her kim olursa olsun motorcu motorcudur bana göre....

slm bu polis abımızın kafasında kaskı varmıymıskı hafıza kaybına yol acmıs

Evet şoka girmiş .Yanındayken odasına girip konuşuyorum ,sonra dışarı çıkıp geliyorum bana yenimi geldin ben kaç gündür burda yatıyorum gibi sorular soruyor.Geçici bir kayıp yaşıyor.

ben 12 e geliyodu geldim eve.Ozaman bi haber yoktu sonra aradım ender le konuştum ama kafası hala bulanık bulunur elbet plakası felan alınmış . Zaten kaza hakkında bişey hatırlamıyor şuanda.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Plakası alındıysa tamamdır..Mutlaka bulunur o şer....siz.....:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar