Ambulans Motosiklet İş Başında!

Marmariste var bi tane :) Varadero'lu karizmatik bi abi kullanıyor günde en az 10 15 kere görüyorum kaza oluyor direk peşinden ok gibi fırlıyor o abi. :) Çok iyi bi fikir bence bu ambulans motosikletler. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen banada cok denk geldi marmariste belkide 1 den fazladır

eveet haber geldi. Listede olmamama rağmen pazartesi günü eğitime gideceğim, eğitimi yunusların hocası veriyormuş, ekipler kurulmuş fakat olur da hoca "şu arkadaşlar kullanamz" derse yada Allah korusun kaza vs olur da ekipte eksik olursa benim de bu eğitimi almış olmamın iyi olacağı için ben de katılıyorum.
Bakarsınız başkasının yerine beni tercih ederler:p sonra gelsin Varadero:queen:

hadi hayırlısı abi inş. sende motorize olursun eğitimler antalyada mı oluyor peki :D

Eğitim antalya'da olacakmış fakültenin bir eğitim alanı varmış kaç gün olduğu konusunda net bilgi vermediler 3 yada 5 gün sürecekmiş. Benden başka full koruma gelen olacak mı acaba:mrgreen:

bendemi ambulans motosiklet sürücüsümü olsam arkada artçıda var , muhabbette ederiz acil hasta olmadıgı zaman, acaba diyorum ambulansların hep önceligi var zaten herkez yol verir vermesede geçerizya , ama ben ilk yardımdan fazla anlamıyorumki almazlar beni egitime falan derler bana sen git kuryelik yap :mrgreen:

Son düzenleme:
DSC_4536.jpg

çok iyi olmuş böyle bir uygulama. istanbulda'da varmı bilgisi olan varmı? :silent:
en çok burda ihtiyaç olur sanırım. berbat trafikte ambulans bile aciz kalıyor. en azından aralardan çabucak ulaşıp ilk müdahele ile çok hayat kurtarırlar diye düşünüyorum. malum çok yardımsever bir milletiz bi o kadarda ilk mudaheleyi bilmeyen bir milletiz, hal böyle olunca kurtulması olağan bir hastayı yoğun bakımlık oluyor yardım edeyim derken:queen: nacizane fikrim.

bu uygulamadan istanbulda da olduğunu duymuştum. Köprülerde de görev yapmışlar.

geçen gün levent metro cıvarında gördük ambulans sandık motorize cıktı hayırlı olsun kazalara en kısa zamanda mudahale ederler inşallah :rendeer:

Antalya 112 Motosiklet Ambulans Ağitimi başladı. 30 günlük eğitim programı sıkıştırılmış şekilde 10 günde işlenecek. Geniş bir eğitim veriliyor. Direkt 1000cc lik Varadero ile eğitim yapılıyor. ilk gün teorik eğitim verildi. İkinci günden birkaç kare:

Son düzenleme:
marmaris motorize 112

muğla bölgesinde 2 motorize ambulans mevcuttur.Bunlardan biri Bodrum'da diğeri Marmaris'te aktif olarak çalışmaktadırlar.

bende acil tıp teknisyeni yim motorum var ama ehliyetide agustosta alacam insallah istanbulda göremedim motorize ambulans olursa bende basvuracam insallh olur..peki bundada kpss önemlimi

İstanbul'da toplamda 5 tane motorize ekip olup 4 tanesi aktif çalışmaktadır.

''bende acil tıp teknisyeni yim motorum var ama ehliyetide agustosta alacam insallah istanbulda göremedim motorize ambulans olursa bende basvuracam insallh olur..peki bundada kpss önemlimi''

İstanbul'da 2 yıldır çalışmakta olup sayısı az olduğundan fazla denk gelinmiyor.Aynı zamanda motosiklet ve kullanıcının görünümü trafik polisine birebir benzemesi nedeni ile fark edilmemektedir.Çalışanların Sağlık memuru statüsünde olan personelden seçilmekte olup özellikle Att. paramedik dr. seçilmektedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar