Ambulans Motosiklet İş Başında!

Ambulans motosiklet, ambulansların ulaşamadığı dar sokaklarda hastalara daha hızlı ulaşmak için devreye girdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından ambulansların giremediği dar alanlarda kullanılmak üzere uygulamaya koyduğu ”motorize ambulans” uygulaması kapsamında bir kaç ay önce Şanlıurfa’ya gönderdiği ancak kullanacak personel bulunmadığı için bir süre hizmete konulamayan ”ambulans motosiklet”, bulunan sürücü sayesinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Motosikletin Balıklıgöl’de bulunan sağlık istasyonunda konuşlandığını aktaran Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Demir, talep üzerine dar sokaklardaki vakalara acil tıp teknikerleriyle müdahale edileceğini söyledi.

Şanlıurfa’da 23 adet 112 acil servis istasyonu olduğunu aktaran Demir, bu sayının ilerleyen günlerde açılacak 7 istasyonla artacağını da kaydetti.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 24ecizd.jpg
    24ecizd.jpg
    30.4 KB · Görüntüleme: 9,868
o eski resimdeki halinden eser yok yalnız ufak bi pasta cilaya girmiş sanırım :queen:

bayan arkadaş acil tıp teknisyeni yada teknikeri. Lacivert pantolon, bayaz kazak, sarı yelek.

Belki de bu haberin basına yansıması ve yankı bulması sayesinde bu yanlıştan dönüldü. Birşeylerin sonuç verdiğini görmek sevindirici.

Arkadaş sürücü bulamadıysanız beni bir armanız yeterdi. Eskiden polisler insanların hayallerinin süslerdi ama ben bu motor ambulans olayına taktım. 30 yaşndan sonra da okuyup doktor olunmazki. Umarım hiç birimizin ihtiyacı olmaz. Umarım kimseye yetişmek zorunda kalmaz ve her zaman hazırda olurlar.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

MkD

arkadaşım dalga geçme maksadı gütme !!!::angry2::
hemşirede olsa acil tıp teknisyeni de olsa senin hayatını kurtarabilecek bi bilgi kapasitesi vardır elbet ... :farao:

benimkisini kurtatır belki ama sizin için pek umut yok gibi
yazılanın neresi dalga geçtiğimi düşündürdü size bilemedim

Sırf att'lerin motorize ekipleri olması yüzünden ve benim bunu kıskanmamdan dolayı bölüm değiştirmeyi düşünüyorum,4 ayım var düşünelim bakalım :)

helal olsun adamlara , diğer belediyelere örnek olur inşallah.
bu arada ilk profesyonel motorumu yanlış seçmemişim onu gördüm ; :p

sen 1 numarasın DEAUVILLE :cat:

herkese dikkatli sürüşler

böyle olacağını bileydim bende att okurdum. laboratuvardan att yemı geçsemki :silent:
!!!kazasız belasız hayat kurtarmalar dilerim. hepimizin tekerleri düz bassın!!!

Az önce Antalya 112 Başhekimliği'ni aradım, motorize ekiplerin bir süredir ekipteki sayı yetersizliğinden dolayı geri çekilmiş olduğunu biliyordum ve bir gelişme var mı? diye başhekimlikle görüştüm. Pazartesi günü eğitimlere başlıyorlarmış, az sonra gelecek habere göre muhtemelen eğitime katılacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Az önce Antalya 112 Başhekimliği'ni aradım, motorize ekiplerin bir süredir ekipteki sayı yetersizliğinden dolayı geri çekilmiş olduğunu biliyordum ve bir gelişme var mı? diye başhekimlikle görüştüm. Pazartesi günü eğitimlere başlıyorlarmış, az sonra gelecek habere göre muhtemelen eğitime katılacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.

emin abi senin adına sevindim zaten motor sürmesini çok seviyorsun işinde motorlu olursa kat kat iyi olur :cat:

eveet haber geldi. Listede olmamama rağmen pazartesi günü eğitime gideceğim, eğitimi yunusların hocası veriyormuş, ekipler kurulmuş fakat olur da hoca "şu arkadaşlar kullanamz" derse yada Allah korusun kaza vs olur da ekipte eksik olursa benim de bu eğitimi almış olmamın iyi olacağı için ben de katılıyorum.
Bakarsınız başkasının yerine beni tercih ederler:p sonra gelsin Varadero:queen:

eveet haber geldi. Listede olmamama rağmen pazartesi günü eğitime gideceğim, eğitimi yunusların hocası veriyormuş, ekipler kurulmuş fakat olur da hoca "şu arkadaşlar kullanamz" derse yada Allah korusun kaza vs olur da ekipte eksik olursa benim de bu eğitimi almış olmamın iyi olacağı için ben de katılıyorum.
Bakarsınız başkasının yerine beni tercih ederler:p sonra gelsin Varadero:queen:

Hadi hayırlısı inş. dilediğin gibi olur.İyiymiş :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar