Amazon sitesinden kask siparişi..

Katılım
29 Ağu 2016
Mesajlar
19
iyi forumlar.

Amozun sitesinden istediğim kaskın siparişini versem sorun veya sorunlarla karşılaşır mıyım? Daha önce tecrübesi olanlar var mı?

alacağım kask bu Tıklayın
 
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
579
249,16 € oluyor fiyatı vergiler dahil. Ancak satısı Forfait Moto diye bir yer. Amazon'dan ürün alırken satıcının Amazon olmasına dikkat edin. Harici satıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
 
Katılım
29 Ağu 2016
Mesajlar
19
bana 219 euro çıktı ama üyeliğim yok. Üyelik sonrası bir işlemden daha geçiyor galiba? sonra dediğiniz fiyata gelecekse eğer. Mantıklı olan TR'den almak
 
Katılım
8 Eyl 2016
Mesajlar
2,484
Satıcı amazon değilse gümrük sorunu yaşarsınız.Kendiniz takip etmek zorunda kalırsınız.Amazondan alırsanız o sizden vergi ve kargo ücretini alışveriş sırasında kesiyor.Ürün gümrüğe girdiğinde kargo firması size maille bazı evraklar yolluyor.Bu evrakları doldurup geri yolluyorsunuz sonrasında ürün kargoyla kapınıza geliyor.Amazonun önceden kestiği vergi ücretinden daha az bir ücret tutarsa farkı kartınıza geri yolluyor.Bana 3 euro gibi bir para yollamıştı.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst