aman ha kimseye motorunuzu vermeyin

walla arkadaşlar ben ne emanet motor weririm nede emanet motor alırım.20 km yürürüm ama hayatta almam.bana göre en iyiside budur.insanın vücudu rahat edeceğine kafa rahat huzurlu olsun daha iiii.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haydaaaaaaaa... vermeyin kardeşim ama artık abartmayın şu işi:pr:

İnsan güvenmediği kişiye elbette ki arabasını ve motosikletini vermez. Arkadaş kimse iyi tanıyamamışsın demek.

Ben arabamı veya motosikletimi verdiğim kişinin gidip bir yeri soymayacağını,paralı bir yere girip ücretini ödemeden kaçmayacağını, polisler önünde uygunsuz bir hareket yapmayacağını bilerek veririm.Malıma bir zarar getirirse karşılayacağına güvenerek veririm. Değilse ne diye vereyim.

Siz de çok gerekmedikçe yakın arkadaşlarınızda dahi olsa emanet araç almayın ki sizden de kimse kolay kolay isteyemesin.Bu arada, oyuncağını arkadaşlarından saklayan, paylaşmayan anasınıfı çocukları gibi de olmayalım lütfen.

ABİ DEDİĞİM GİBİ BENİM VERDİĞİM KİŞİ USTAYDI FAZLA TANIMIYORDUM.AMA VERDİM.BENDE VERİYORUM DOSTALARIMA.HATTABİR GÜN ARKADAŞ DÜŞMÜŞ GRANAJLARI KIRMIŞ PARASINI VERDİ ALMADIM BİLE.....

çok ayıp etmiş. ne biçim insanlar bunlar ya emanet malla böyle şeyler yapıyorlar. Bence hakkını al...

ben verdim gözümün önünde vurdular motoru.. ondan beridir motorun anahtarı bende olması koşuluyla yaklaştırıyorum insanları.. sen gözün gibi bak motoruna, aman şu olmasın bu olmasın diye sakın, sonra gelsin biri vursun sonra özür dilerim diyip gitsin..

bi yerde okumuştum "motor düşürenindir" diye buna inanan adam gibi adama veririm ama genellikle asla :)

motoruna bunları yapan birisini demek ki yeterince tanımıyorsun. yeterince bilmediğin kişiye zaten motor vermek hata.

arkadaşına motoru versen başına bir şey gelip kötü olacaksın.vermesen malın kıymetli olacak kötü olacaksın.Motoru versende kötü olacaksın vermesende.Bence motoru vermeden kötü olmak daha iyi.

benim anlamadağım adam cantları eymiş diyorsun ben olsaydım terbiyesizliğinden ötürü oyardım elemanı sen birşey demedinmi?

daha öncede buna benzer bi başlık vardı orayada yazdım burayada yazalım
3 defa babama verdim üçünde de düştü. :) aslında 2 defa demem lazım 3.cüsünde sabah erkenden çalmıştıı motoru gizlece hehe sonuç. dizi kanar bi şekilde eve hertarafı ot içinde döndü :):)

daha öncede buna benzer bi başlık vardı orayada yazdım burayada yazalım
3 defa babama verdim üçünde de düştü. :) aslında 2 defa demem lazım 3.cüsünde sabah erkenden çalmıştıı motoru gizlece hehe sonuç. dizi kanar bi şekilde eve hertarafı ot içinde döndü :):)

Buna benzer bi konu acmıstım ben zamanında.. Ve cok büyük bi ilgi gorulmustu...

Kimseye vermemeyi hatta kimseye vermemeyi oğrenmeniz lazım bence :)

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-onlari-kirmadan-nasil-hayir-diyebilirim.html

motosiklet kiralayanlar nasıl kıvırıyorlar bu işi?
kazası-belası var, ceza yazıldığı zaman hem ehliyet, hem de ruhsat sahibine yazılıyor. (başkasına ait motorda)
nasıl çözüyorlar bu meseleleri?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ısrar etmeyiiin yaa olmayan motorumu kimseciklere vermeeeeeemmmm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar