Aman Dikkat!!!Yine Hırsızlarr...

Anahtar kimsede yok yedek anahtarda bende cocuklarda olabılrı evet ama ılk aklıma gelen hırsızlık oldu cunku ayak marsındada camur ızlerı vardı gercı kontak takılı dıılken ayak marsıda ıse yaramaz ama bılemıorm bu arada sanırım motor yere dustukten sora bıraz suruklenmıs olabılıcegını dusundum o uzun cızıklerden sora bu arada alarmı nerde taktırabılırım ben :S ankaradan bı fıkrınız varmı :(

başlıcam bu hırsızlara en sonunda ... yeter artık be! Helal Parayla ALınmış bu Can YonGası Aletlerden NE istiyolar ? Çalış Kazan Sende Bin Arkadaş::angry2::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çiziklere falan bakılırsa pek çocuk işine benzemiyor. Ama site içinde gördüğüm kadarı ile direkler falan var.
Kilit kullan derim. Alarma gelince de Ulusandan ya da 4.44 den alacağın bir alarmı Metin usta ya da başka
bir usta takar diye düşünüyorum, tekrar geçmiş olsun :bounce:

Çiziklere falan bakılırsa pek çocuk işine benzemiyor. Ama site içinde gördüğüm kadarı ile direkler falan var.
Kilit kullan derim. Alarma gelince de Ulusandan ya da 4.44 den alacağın bir alarmı Metin usta ya da başka
bir usta takar diye düşünüyorum, tekrar geçmiş olsun :bounce:

hangisini önerirsiniz ulusan mı 4.44 mü ulusanı bıze yakın gercı forumdada ulusana yer verılmıs yrtkılılerınden pek ii bahsedılmıo :) neyse sız hangısını onerırsınz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki tarafı da biliyorum, çok duydum, gittim gördüm ama hangisi iyi derseniz bilemem.
Siz zaten beğendiğiniz bir ürün alacaksınız, tükkan önemli değil, iki tarafa da bakın,
öyle ayrı olarak alarm satılıyorsa işe yarar bir alarm seçin bakalım :bounce:

herkeze çok tesekkurler hırsıza kilit dayanmaz ama ben yatıcam pusuya ahh bi elıme gecırsem varyaaaa sole 1-2 tanesını ıı bı dovuceksın bak ıbret-ı alem olsun bıdaha elını uzatıomu haram mala

benımkını al ama 150 lıkte ıs gorur maksat acı ceksın bızımkı kadar cekmesede bıraz acı ceker

Vallaa resimleri göremiyorum ama anlattıklarına bakılırsa çevreden biri düşürmüş kaldırmış gibi geldi bana..

Emin olmadan hırsızların bile günahını almamalı..
Hatta özellikle hırsızların günahını almamalı.. Bi hayli yoğun olur onların günahları :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar