- Konu Yazar
Valla bu olayı nezaman gerceklestırdıler bilemiorm ama sabah dısarı cıktım motoruma dogru gıttım ve motorumu bıraktıgım gıbı bulamadım eğri bi şekilde duruodu ve birkaç yerinde çizikler oluşmuştu hatta park ettiğim yerin resimlerini çektim.
yani siz siz olun benim park ettiğim yer güvenli burdan hırsız çalamaz giremez demeyin adam aklına koydumu her yolu deniyo...
İşte resimler
Sitenin tek girişi var başka yok oda bu şekilde
Buda motorumu park ettiğim yer çalmak için zor bir tercih :S en azından tek kişi yapamaz ve dikkat çeker
Çalamıcagını anlayıncada sanımrım zarar vermek istedi :S
Moturun direksiyonu kilitliydi ve askıdan indirincede devirdi sanırım motoru ve kaldırırkende motorun sol tarafında biraz hasar oluşmuş
Motorum çalınmadı hasarıda cok fazla yok ama yinede sinir bozucu bi olay aman arkadaslar lutfen dıkkat edın bu hırsızlık olayları gunden gune artıyo ve adamların gozu kara her yolu denıolar ...
Ne olursa olsun motoru terk ettiğinzde en azından direksionu kilitleyin...
yani siz siz olun benim park ettiğim yer güvenli burdan hırsız çalamaz giremez demeyin adam aklına koydumu her yolu deniyo...
İşte resimler
Sitenin tek girişi var başka yok oda bu şekilde
Buda motorumu park ettiğim yer çalmak için zor bir tercih :S en azından tek kişi yapamaz ve dikkat çeker
Çalamıcagını anlayıncada sanımrım zarar vermek istedi :S
Moturun direksiyonu kilitliydi ve askıdan indirincede devirdi sanırım motoru ve kaldırırkende motorun sol tarafında biraz hasar oluşmuş
Motorum çalınmadı hasarıda cok fazla yok ama yinede sinir bozucu bi olay aman arkadaslar lutfen dıkkat edın bu hırsızlık olayları gunden gune artıyo ve adamların gozu kara her yolu denıolar ...
Ne olursa olsun motoru terk ettiğinzde en azından direksionu kilitleyin...
Son düzenleme: