Aman Dikkat!!!Yine Hırsızlarr...

Valla bu olayı nezaman gerceklestırdıler bilemiorm ama sabah dısarı cıktım motoruma dogru gıttım ve motorumu bıraktıgım gıbı bulamadım eğri bi şekilde duruodu ve birkaç yerinde çizikler oluşmuştu hatta park ettiğim yerin resimlerini çektim.
yani siz siz olun benim park ettiğim yer güvenli burdan hırsız çalamaz giremez demeyin adam aklına koydumu her yolu deniyo...

İşte resimler
Sitenin tek girişi var başka yok oda bu şekilde
pict4487sz9.jpg

Buda motorumu park ettiğim yer çalmak için zor bir tercih :S en azından tek kişi yapamaz ve dikkat çeker
pict4488tx9.jpg
pict4489px9.jpg

Çalamıcagını anlayıncada sanımrım zarar vermek istedi :S
pict4490nu0.jpg

Moturun direksiyonu kilitliydi ve askıdan indirincede devirdi sanırım motoru ve kaldırırkende motorun sol tarafında biraz hasar oluşmuş
pict4491mx1.jpg

Motorum çalınmadı hasarıda cok fazla yok ama yinede sinir bozucu bi olay aman arkadaslar lutfen dıkkat edın bu hırsızlık olayları gunden gune artıyo ve adamların gozu kara her yolu denıolar ...
Ne olursa olsun motoru terk ettiğinzde en azından direksionu kilitleyin...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah beterinden korusun yaaaaaa :pale:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun arkadaşım. Elleri kırılsın bu insan müsvettelerinin. :pr:

geçmiş olsun.. pekı neyle kıtlemıstın motorunu nasıl calamamışlar engel neydı onu soylememıssın ?

motorumun sadece dıreksıon kılıdı vardı zaten orası tam apartmnın arka kısmı yanı demır kılıt takıcagım bısı yok tek guvenlıgım sıte ıcı olması onunde kaldırımlar olması ve dıreksıon kılıdım okadar
engel olan tek sey mesafenın kısıtlı olusu ve dıreksıonun kılıtlı olusuydu sanırm pek emın dıılım etraftan gecenlerde olabılr

senın yerınde olsam o bınanın arka bolumu boş bak demırden kafes yaparım ben olsam

walla en ıyısı nayapmak bılıyon garaj bulmak yada kapalı otoparkları tercıh etmek

motosikletlerde benzin bitmesi hikayesi çok olur, o bahaneye güveniyolar sanırm hırsoızlar kaçırrken, bozuldu yada benzin bitti hesabına, ben açıkçası bi vatandaş olarak bi kere arabayla giderken başıma geldi iki kişi etrafa bakına bakına giidiyolardı, yavaşladım baktım kontakta anahtar takılı bişi demedim bastım gitim, bence yanalrına gidip kontaga anahtar var mı yok mu bakmak lazım.

bu hırsız işi değil bence çoluk cocuk çıkmış olabilir motorun üstüne bi de bu yönden düşün.Moyorun yerideğişmemiş soucta değilmi?hırsız olsa düştüğü anda ya bırakır kaçar yada bi şekilde götürür.Ama senin motoru ne hikmetse düşürmüş ve aynıyerine kaldırmış koymuş valla saygılı hırsızmış.:) geçmiş olsuner ne olduysa ama bence cocukların işi bu???

geçmiş olsun.. ama bunlarda alışkanlık yapar. tekrar uğrayabilirler, takabiliyorsan bir alarm taktır. bikaç kilit kullan istersen..

Geçmiş olsun.Çalınmasa bile sinir bozucu bi durum.Tedbirleri artırmak lazım:pale:

geçmiş olsun abi ne diyeyim...ama enazından bir alarm şart...

Geçmiş olsun..

Arkadaşlar motosikletlerinize niçin bir alarm sistemi, taktırmıyorsunuz pek anlam veremiyorum?
Ortalama 50,-YTL tutan bir aygıt ama kilit gibi dilsiz değil ve iptal ettikten sonra birde kilit / lerle uğraşması gerekecek hırsız!
Bu caydırmaz da ne caydırı?

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun. alarm taktırmanı öneririm. bir de disk kilidi ve motosikletini sağlamn bir yere zincirle

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış sen tedbirleri önlemleri artır..:rendeer:

geçmiş olsun arkadaşım ama düşmeyle öyle uzun cizgiler oluşmaz onlar önceden varsa olabilir tabiki ama önceden orada cizik falan yoksa çoluk çocuk işidir veya anahtar başkasında varmıydı bunları bir göz önünde bulundur,yada bana mı öyle geldi:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar