altunizade köprü yolunda yaralanmalı kaza

bu sabah 11:00 gibi önce 1. köprü yolunda altunizade çıkışından 400 m geride 2 arkadaş scooter ile kaza yapmış, ikisi de gidiş-geliş yolunu ayıran refüjlerin arasında orta bölümde boylu boyunca yerde yatıyorlardı.

koruma olarak sadecde 1 tane kask gördüm. deri mont, dizlik, bot yoktu.

birini ben oradayken ambulansla götürdüler, diğer arkadaş 2. ambülansı bekliyordu. şuuru açıktı ve kafasında yara yoktu. ama ne yazık ki sol dizi parçalanmış kemikleri gözüküyordu, sağ ayak dirseği de ters dönmüştü.

scooter da görünen ciddi bir hasar yoktu.

daha önce de benzer bir kaza görmüştüm, artçı kızın ayak bileği kırılmış sallanıyordu.

her iki arkadaşa da geçmiş olsun.

uff çok kötü oldum, geçmiş olsun Allah şifa versin. Daha bu sabah nasıl olsa scooter kullanıyorum dizlik takmasam ne olurki diyordum :silent: bu haber sorumun cevabı oldu. :pr:

İçim acayip tuhaf oldu.İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
Scooter kullanıyorum ama sağlam olsun diye dağcı botu aldım ve motorla kaldırım arasına sıkıştığında acayip yararını gördüm.Yazın biniyoruz nasıl olsa bota gerek yok demeyelim giyelim.Kaskı dizliği söylemiyorum artık.

geçmiş olsun allah acil şifalar versin...böyle scooter'lara terliklerle bile binenleri görünce çin mallarına lanet edesim geliyo...herkes ucuz diye alıyo ve bilinçsizce korumasız olarak dolaşıyo...:pr:

en yakın zamanda iyileşir arkadaşımız inşallah kendisine geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazık ya geçmiş olsun.
ama kask takmayan adamlara pek üzülmüyorum. her hatanın bir bedeli var işte.
bu marketlerin sipariş gönderdikleri 18 yaşından küçük çocuklar var scooter kullanıyorlar. Ben onları görünce direkt şikayet ediyorum arkadaşlar. Mont dizlik falan hak getire, kask yok, deli gibi basmalar manyak manyak hareketler.
Hadi çarpacak kendini öldüreceksin onu anladık başkasına da zarar vereceksin.
Bu yüzden böyle kişileri hemen 154'e şikayet edin. Her telefondan ücretsiz 154

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlara geçmiş olsun ..DİNMEYEN kardeş keşke onlar için bişeyler yapsaydın

edy

bende 2 saat önce dinmeyenin bahsettiği sapaktan bir önceki sapakta bir motor kazası gördüm. aynı şekil ambulansa yükleniyordu. polisler kimsenin durmasına izin vermiyorlardı. o kazayı geçtikten 200 metre sonra bir araba bariyerlere girmişti. yaz geldi, daha dikkatli olmamız gerekiyor.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun, çok kötü bir kaza yaa
umarım kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar
lütfen korumalara daha çok dikkat edelim

Çok geçmiş olsun.

spacer.gif

Geçmiş olsun.Acil şifalar...
Ben boşuna demiyorum bir aydır ''arkadaşlar:böyle bir durumla karşılaştığımızda,durup uyaralım!!!'' diye...

Motorda hasr yoksa heralde arkadaşlar motordan uçup refüje girdiler:pr:
Çok geçmiş olsun arkadaşalra.Böyle haberleri okudukça daha bi dikkatli sürmeye çalışıyorum ama trafikte herkes dikkatli olmaya çalışsa:pr:

Biloo böyle konu ne olursa olsun tutup ucundan konuyu Çin malına getirmiyomusunuz hasta oluyorum ya.. Benim param yok arkadaşım ben ucuz çin malına binerim.. Ucuz çin malı sana dokunuyor ama benim motora binebilmem için tek seçenek..

Ayrıca terlikle motora binecek zat-ı muhterem japon malınada binse alman malınada binse terlikle biner motora.. sadece tişörtle 600RR kullanan gördüğünde Honda dan da nefret et o zaman..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun allah acil şifalar versin...böyle scooter'lara terliklerle bile binenleri görünce çin mallarına lanet edesim geliyo...herkes ucuz diye alıyo ve bilinçsizce korumasız olarak dolaşıyo...:pr:

Çin malı ile olan kazaların ne alakası var kardeşim ? Japon malı olunca düşmüyo mu millet ? Nereden ne çıkarıyorsunuz ya. Alla allaaa :bounce:

Çok kötü bir durum :(

İnşallah ikiside iyidir ve bir an önce sağlıklarına kavuşurlar... Bende bugün küçük bir kaza geçirdim ama hala şokundayım...

Bir kere daha belirtmek istiyorum; Korumalar gerçekten ama gerçekten çoook işe yarıyor... Kesinlikle ihmal edilmemeli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar