Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Aslında programa bir gıda firmasının sponsor olması gayet iyi olmuş böylece Barkın nalınada mıhınada rahatça eleştirebiliyor. Her markanın artıları oldğu gibi eksileride var bunu tecrübeli bir ağızdan duymak hepimize faydalı.
Bu arada kızılderii reisi altın piston a bayıldım bu tiplemeyi devam ettirmeli :)

_w_

programı kçırdım internetten linkini nereden bulabilirim ? :)

Çok güzel programdı. İyi oldu pcx'i de görmüş olduk. Ktm'yi yerden yere vurdu ama gidişine hasta oldu ki beğendim dedi :)

Beyler Bu Motorsikletçiler İçin Kot Pantolan Yapan Abimizin Web Sitesi Falan Varmıydı Nasıl Ulaşabilirim Bu Abiye ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o KTM tanıtımı esnasında çalan müzikle sonbahar görüntüleri birleşince içime ağır bir hüzün oturdu. yamaha'nın tencere'sine bile gülemedim. iyi gidiyor program, tebrik ediyorum. benim evden reyting ölçülmüyor ama pazar sabahları saat kurup kalkıyor, zevkle izliyorum. ne olduğunu anlamadan da program bitiveriyor zaten. keşke tüm programlar diziler filan da şöyle 45 dakika program 15 dakika reklamla bitse.

bir de dikkatimi çeken bir husus var motor sahipleri hep böyle efendi, düzgün insanlar. gencecik liseyi yeni bitirmişleri de yaşlı yaşlı motorcusu da efendi insanlardan seçilmiş gibi. "apaçi'nin dostu" diye motor tanıyorsun ama binen oğlanın o tarzla alakası yok. daha bıçkın gençler motorlarını mı emanet etmiyor acaba...

bu arada her gün skytürk genel müdürü ile muhabbet halindeyiz...:p bi dek getireyim de bizim programı öveyim müdürüm skytürkde sadece Altın Elbiseli adamı izliyorum diyim...:p show tvde güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum..Barkın usta yolun düşerse gelirsen bi uğra çayımı iç...537 335 22 33...mekan bizim...:king: tükan bizim kız bizim...:queen:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bu arada her gün skytürk genel müdürü ile muhabbet halindeyiz...:p bi dek getireyim de bizim programı öveyim müdürüm skytürkde sadece Altın Elbiseli adamı izliyorum diyim...:p show tvde güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum..Barkın usta yolun düşerse gelirsen bi uğra çayımı iç...537 335 22 33...mekan bizim...:king: tükan bizim kız bizim...:queen:
duyanda showtv ye ortak oldun sancak :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Herkesin güzel düşüncüleri çoook teşekkürler.

Duyduk duymadık demeyin program artık her Cumartesi 17.15'te SkyTurk.

Metehan abey, desteğini bekleriz.

Slmlr,
Brkn

ben ne yapayım :( yurttayım, tv yok.. internetten de online olarak izleyemiyorum net yavaş olduğu için.. tek umudum var o da yuutupp :(

cbr125 in oldugu bölümü nerden bulabilirim ? mesaj atarsanız sevinirim telefondan giriyorumda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar