Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

@yesilius2
Motorda meşhur oldu he :bounce: :)
Motor güzel dedi ama işte kullanan bazı vatandaşlar yüzünden apaçi motoru olmuş milletin gözünde.
Tekrar söyliyelim motorunda maşallahı var :)

apachi motoru hyosung gt250 :) yarıldım yaa

bence harfiyen söylediği herşey doğru

çift disk frenin başarısız olması beni şaşırttı. evde kimse yok dedirtecek kadar kötü olabileceğini tahmin etmiyordum doğrusu. diğer tespitleri zaten forumlarda bu modeli eleştirenlerden duymuştum. yakıt tüketimi ise biraz muallakta ama sıkınca 5lt yakar heralde..

Bu tür programların çoğalması lazım. Herkes izlesin izlettirsin. Çok faydalı. İnşallah uzun yıllar sürer.:cat:

yalnız dikkat ettim ortada gt250 için bi çelişki var...............

çift disk fren o kadar berbatsa aynı frenin sadece tek olarak çift kaliperini arka tekerleğe bağlayıp bu tekerleği sımsıkı tutup kaydırıyosa arkası için bu sistem çok güçlü geliyorsa önde 2 adet toplam 4 kaliper nasıl berbat oluyor bunu pek anlamadım(hadi ön frene bütün yük biniyo ama aklım genede almadı):sunny:

birde bir diğer husus daha bu motorları test ederken heryönüyle nasıl bir yargıya varılıyor sürülmeden yanı belli bir kullanıcıdan alınıyor aynı gün içinde motor teslim ediliyor ben fikir sahibi olmak için aylar yıllar sonra eksilerini artılarını görebiliyorum.
üstelik çogu motoru tvde test eden sürmezken
akıllarda soru işareti var :S

Adam video da ne diyor ? Japon işi bilmiyor da mı arka frene tek kaliper koyuyor diyor. Ön fren dinamiği ile arka fren dinamiği birbirinden tamamen farklıdır. Öne yetersiz gelen kaliper arka freni kilitlemeye yeter. Ağırlık merkezleri, transferleri vs vs tüm bu işin içindedir.

Bir de bu yaklaşımda bulunursak tüm otomobil testi programlarını da es geçmemiz lazım. Bu adamlar biraz tecrübeli, zaten genel geçer fikir almak için bu programları izlemeli kendi fikrimizi sonra oluşturmalıyız diye düşünüyorum.

yalnız dikkat ettim ortada gt250 için bi çelişki var...............

çift disk fren o kadar berbatsa aynı frenin sadece tek olarak çift kaliperini arka tekerleğe bağlayıp bu tekerleği sımsıkı tutup kaydırıyosa arkası için bu sistem çok güçlü geliyorsa önde 2 adet toplam 4 kaliper nasıl berbat oluyor bunu pek anlamadım(hadi ön frene bütün yük biniyo ama aklım genede almadı):sunny:

birde bir diğer husus daha bu motorları test ederken heryönüyle nasıl bir yargıya varılıyor sürülmeden yanı belli bir kullanıcıdan alınıyor aynı gün içinde motor teslim ediliyor ben fikir sahibi olmak için aylar yıllar sonra eksilerini artılarını görebiliyorum.

Hatırlarsanız amortisörlerinde pek başarılı olmadığını belirtti vede shinko marka lastiklerin yolu iyi kavramadığından bahsetti. Frenlerin başarısız olmasında bunlarında etkisi olabilir. İncelenen motosiklet 2008 modeldi, 3 yıldır aynı lastikler sertleşmiştir sonuçta.

Bence çok takılmamak lazım. Yani 250cc'lik makina kalıbına yada çift disk olmasına aldanıp 600'luk gibi basmaya çalışır sürekli gazlarlarsa fren yetersiz kalır tabiki ama bilinçli kullanırsa neden yeterli olmasın ki..

Bence gayet güzel bir model, kullanan kişi mutlu oluyorsa sorun yok.

Başladı arkadaşlar.

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Bu hafta cbf 150 haftayada benim motor çıkıyor arkadaşlar.Herkese keyifli seyirler dilerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok iyiydi bu haftaki program. Özellikle sonda araba,minibüs gibi araçlara yaptığı uyarı çok çok iyiydi.Ama çok kısa sürüyor program 2-3 saat olsa yine izlenir :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni

:)
Gülümsedim valla hosuma gitti.

Nasil oluyor bu isler?
Egitimle oluyor.
Test pilotlugu egitimi aliyorsunuz,sonra oluyor.
Yani durup dururken olmuyor.:wiinkk:

Ninja 250 yakıt tüketimi, 18 litre ile 210 km dedi arkadaş.

100 km'de 8,5 - 9 lt

Biraz uçtu sanki.Yada motorun ayarlarında sorun var farkında değil....

@carbon
motoru kullanan kişi full depoyla (17 lt) 220 km yapıyorum dedi..yüksek devirde kullanıyormuş? sanki 20bin devirde basıyor motora.. motorda sorun olmasa da adamda biraz acemilik var bence..Ayrıca güzelim ninja neler çekmiş..patlak keçeler,amörtisör. egzoz.. sehiriçi yaktıgım 0.185 kuruş benım benzin zamlı o da:santa:

Ybr mi? Cbf mi? diye ufak bir karsılastırma yapılsaydı guzel olucaktı aslında. Yinede cok begendim. Eger zipponun dedigi gibi cbr varsa haftaya kacmaz o program.

gercekten yıllardır test programlarını ızlerim trde boylesını gormedım yurt dısında cekılen programlar gibi bir lezzet bırakıyor insanda.Bu hafta az kaldı ninjadan soguyacaktım yakıtı olsun arka amortisör olsun ama bence kullanıcı hatasından patlamış o ki kendiside söyledi gecen 3 haftadır kfamdakı butun kucuk cc motorları test etti yeni ehlıyete yazılan ben ne alıcagıma hala karar vermıs degılım yzf 125R dıyordum saolsun oturusu kotu dedi hiç gitmiyor dedi soguttu :) sanırım az daha bırıkımle kawa alıcaz altın elbiseli adam her bolumunu siddetle takipteyim

ya geçen haftaki programı yokmu tam sonuna yetiştim hyosung 250r tanıtıyodu izleyemedm tam offff sitesindede vermicekmiş artık:S

Harika bir program.Kendisininde dediği gibi yalansız dolansız bir program olması ayrıca çok önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar