Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

altın elbiseli dayı olmadı bu inceleme çok eksik oldu bütün 250liklerin 2011 modellerini karşılaştırmak daha iyi olur:)

Arkadaş sizede yaranılmıyor adam zaten ordan burdan zar zor ödünç motor alıpta test ediyor bide ayrıntılı karşılaştırma istiyorsunuz.Zaten kawasakiyi yamahayı yapmıştı bir honda cbr 250 kaldı onuda verir arkadaşlardan biri yapar testi sende hepsini ard arda seyredersin olur sana ayrıntılı karşılaştırma değilmi :)
Bu programın eleştiriden daha çok destege ihtiyacı var arkadaşlar destek olalım izleyelim izlemeyenlere izletelim.

bugün benim arkadaşla röportajı yayınlanacaktı....
cbr 1100 xx in tanıtımıda yapılacaktı....

gtr 250 r cılar çok kızacaklar bu hafta:)

Benim ilk motorum gt 250r'dı. Söylediği herşey harfiyen doğru. Objektif eleştirileri kabul etmeyi öğrenmeliyiz artık.
Sırf birileri kırılcak diye hangi ürün olursa olsun eksileri söylenmeden eleştiri yapılmaya kalkılırsa onun adı zaten eleştiri olmaz dimi..

Barkın'nın yerinde olsam özel koruma felan bakınırdım, zira bu haftaki programdan sonra 250R'cılar hakkında pek iyi şeyler düşünmeyecekleri kesin. :p

Önümüzdeki hafta programını görür gibiyim, kafada sargı ,sol kolda alçı sag ayak keza öyle. :mrgreen:

Bu arada diger eleştiriler tamamda frenler okadar kötümü yahu. Bende 15.000 km kullanmıştım balatayı degiştirince öyle bir şikayet kalmamıştı. Acaba test ettigi motosikletin balataları bitik olabilir mi?

Son düzenleme:
Motorda oturuş pozisyonunun anlatıldığı kısım süperdi. :mrgreen:

Barkın beye ulaşabileceğimiz herhangi bir e-posta adresi var mıdır acaba?

kim ne derse desin barkın işini iyi yapıyor gerçek ne ise onu söylüyor izlemeye devam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar