Altın Elbiseli Adam SKYTURK 12. bölüm Barkın BAYOĞLU

Denizli İl Temsilcisi
http://www.youtube.com/watch?v=CoM2YIYfTnk

kendisini gerçekten izleyin bu kadar kullanıcı dostu yorumlar yapan kolpadan binip her motosiklete iyi diyen kişilerden olmayıp belirli bir bilgi birikim üstü bir abimizdir iyidir candır barkın abimiz...

(dipnot yanlış anlaşılmasın ama her bölüme ayrı topic açmamın sebebi her bölümde birden çok motor kıyaslandığı için yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için açtım )

Denizli İl Temsilcisi
bu mudur yani sitenın hertarafına aç konuyu saçma

usta şimdi sitenin ilk olarak her tarafına açmadık

en üsttede belli oluyor motosiklet videoları altında açıldı

her bölüme ayrı bir topic açmamızın sebebini her videonun altında yazmıştım ki okusaydık hocam her bölümde farklı birkaç motosiklet olduğu için ve emeğe saygı olarak her bölüme ayrı topik açtım ...

Hangi motorlar olduğunu başlığa yazsaydın daha iyi olurdu. içerik hakkında bilgi yok ben şimdi nasıl istediğim motoru bulacağım.

Denizli İl Temsilcisi
Hangi motorlar olduğunu başlığa yazsaydın daha iyi olurdu. içerik hakkında bilgi yok ben şimdi nasıl istediğim motoru bulacağım.

kbamayın hatırladıklarımı yazarım hepsini tekrar tekrar izledim de tekrar izleyip yazarım :)

Videoları çok az, keşke herkes büyükten küçüğe motorlarını bu adama teslim etsede, bizde videoyu izleyerek hem beğensek, hem bilgi sahibi olsak, hemde yüzümüz gülse fena mı olur.
Yeni motor alsam bu adama teslim ederim. Test etsin diye :wiinkk:

adamın kendine has bi yorumu var çok güzel özellikle motor eleştrileri falan hem komik hem bilgilendirici güzel bi program

Denizli İl Temsilcisi
İçim dışım berrak turşuları oldu resmen

biz artık birbirimizle dalga geçmek için o kısmı açıyoruz berrak turşuları tarlanızdan sofranıza :D zaten kktc mt ile hemen hemen aynı evde kalıyoruz iyi geyiği oluyor ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar