Beykoz var mı Beykoz? Toplaşalım gidelim :rendeer:
Hgs ayarlayabilirsem beraber gidebiliriz ancak ben hızlı gidemiyorum scooter kullanıyorum
Beykoz var mı Beykoz? Toplaşalım gidelim :rendeer:
Türkiyemin en büyük köyünün birkaç avantajından biri de bu.:rendeer:Böyle şeyler neden hep İstanbul'da oluyorr:
r:
Bir aksilik çıkmazsa, büyük ihtimal bende gideceğim. Ama son ana kadar net bir şey diyemiyorumAnadolu yakası için yenisahra optimum buluşma noktası önerimdir
![]()
Hocam en son bir gün önce yine konuşuruz biz orada buluşabiliriz fazla kişi olmazsa bana da yakın çünkü![]()
Herkese merhaba. Arkadaşlar bende selimpaşadan gelicem avcılar civarında gidecek olan arkdşlarla buluşabilirim kesin gidecek olan arkdaşlar bu civardaki gideck olan arkaşlarn bi isim listesini yapsak birlikte fena olmaz...
Herkese merhaba. Arkadaşlar bende selimpaşadan gelicem avcılar civarında gidecek olan arkdşlarla buluşabilirim kesin gidecek olan arkdaşlar bu civardaki gideck olan arkaşlarn bi isim listesini yapsak birlikte fena olmaz...
Haftasonu gis akademideydim eğitim için ortamı ilk kez gördüm muhteşem bi yer anlatılana göre aea bize turşu suyu dağıtacakmış :mrgreen: zaten sitede de alkol yok motor kullanacağız diye not düşülmüş. Benim evim gise yakın saat 15 gibi orada olurum tahminim yanlız cebinizde biraz parayla gelmekte fayda var zira giste çay 1.5 su ise 2 lira tarzan gibi gelmeyin çevrede bakkal da yok kalırsınız öyle ortada özellikle yaşı küçük arkadaşları uyarıyorum![]()