Altin elbiseli adam partisine gidenler ?

Bende anadolu yakası çekmeköydeyim anadolu yakası için toplanma yeri belirleyip levent bp de avrupa yakasından gelenlere dahil olabiliriz diye düşünüyorum. Anadolu yakası için de geçişte fsm kullanılacaksa kavacıkta buluşulabilir ya da boğaziçinden geçelim denirse e5 te optimumun orda buluşulabilir evet artık önerileride yaptım birini seçin :)

yahu çok uzakta :( bana 150 km uzakta, 150 de dönüş etti 300 km.. anadolu yakası bol bol çayır bayır dolu neden avrupanın zigonik biryerinde yaptılar ki..

Ne HGS ymiş arkadaş. Beyler bu kadar büyütmeyin. Geçin köprüden 2 hafta içinde gidin bi bankadan alın HGS nizi. Kredi kartınıza da bağlamış olurlar. Hayatınızı gişelere göre ayarlamamış olursunuz.

Selam arkadaslar. Ben perpadan araba ile gececegim. Palio van 'im var bi kisi yanima 3 kisi arkaya alabilirim �� donuste bahcesehire gececegim ama yine perpaya birakabilirim. Isteyenler bana katilabilir.

Konuyu actigimdan surekli sanki ev sahibiymis gibi konuyu guncel tutmaya calisiyorum :) Gelenler ve bulusma noktasi artik yavas yavas sekillense guzel olmaz mi ?

Bir aksilik çıkmazsa, büyük ihtimal bende gideceğim. Ama son ana kadar net bir şey diyemiyorum :) Anadolu yakası için yenisahra optimum buluşma noktası önerimdir :)

Bir aksilik çıkmazsa, büyük ihtimal bende gideceğim. Ama son ana kadar net bir şey diyemiyorum :) Anadolu yakası için yenisahra optimum buluşma noktası önerimdir :)

Hocam en son bir gün önce yine konuşuruz biz orada buluşabiliriz fazla kişi olmazsa bana da yakın çünkü :)

Herkese merhaba. Arkadaşlar bende selimpaşadan gelicem avcılar civarında gidecek olan arkdşlarla buluşabilirim kesin gidecek olan arkdaşlar bu civardaki gideck olan arkaşlarn bi isim listesini yapsak birlikte fena olmaz...

Herkese merhaba. Arkadaşlar bende selimpaşadan gelicem avcılar civarında gidecek olan arkdşlarla buluşabilirim kesin gidecek olan arkdaşlar bu civardaki gideck olan arkaşlarn bi isim listesini yapsak birlikte fena olmaz...

Bencede bende niyeti bozdum %75 motor o olmazsa arabam ile gidicem topluca gidersek bu civarlardan iyi olur

[/COLOR]

Ben Avcılar'dayım ve bir aksilik olmazsa bu etkinliğe katılacağım.Bu bölge den gelecek arkadaşlarla Avcılar E5 teki(köprünün oradaki) Ahmet Tükenmez Caminin önünde buluşup gidebiliriz.
İlgilenen olursa 5335479908 den ulaşabilirsiniz.

Haftasonu gis akademideydim eğitim için ortamı ilk kez gördüm muhteşem bi yer anlatılana göre aea bize turşu suyu dağıtacakmış :mrgreen: zaten sitede de alkol yok motor kullanacağız diye not düşülmüş. Benim evim gise yakın saat 15 gibi orada olurum tahminim yanlız cebinizde biraz parayla gelmekte fayda var zira giste çay 1.5 su ise 2 lira tarzan gibi gelmeyin çevrede bakkal da yok kalırsınız öyle ortada özellikle yaşı küçük arkadaşları uyarıyorum :D

Haftasonu gis akademideydim eğitim için ortamı ilk kez gördüm muhteşem bi yer anlatılana göre aea bize turşu suyu dağıtacakmış :mrgreen: zaten sitede de alkol yok motor kullanacağız diye not düşülmüş. Benim evim gise yakın saat 15 gibi orada olurum tahminim yanlız cebinizde biraz parayla gelmekte fayda var zira giste çay 1.5 su ise 2 lira tarzan gibi gelmeyin çevrede bakkal da yok kalırsınız öyle ortada özellikle yaşı küçük arkadaşları uyarıyorum :D

Gis'in yaşam gayesi "para" zaten... Göker Hoca ve Boğaç Hoca dışında gerisi boş....

Ben Anadolu yakasindan geleceğim motorum honda fizy max 85 90 yapıyor bu hizlarla köprüde ve daha sonraki yollarda sıkıntı yaşarmiyim ????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar