Altın Elbiseli Adam Megelli 250r testi

Yeni nesil hyosung larin daha farklı olduğunu bir kaç kişi daha söyledi ama ben motorun cussesinden korktum sanki biraz :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

bende videosu çıktı sandım.................

Daha çıkmadı dostum maalesef :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------

hocam hyosung düşünmüyor musun?

Ilk motorum olucak ve marka olarak sorun yasamak istemiyorum, kendini kanitlamis bana sorun cikarmayacak motosiklet arıyorum.Hyosung bana fazla sorun çıkarır mı?

Aslında o kadarda kötülemedi hyosungu.

frenlerine kötü dedi lastiklerine mukavva dedi :cherry:

gidişinede gerçekten iyi gidiyor demişti.

Fakat yeni nesil hyosung gerçekten daha farklı .. ilk eski nesile binip ahanda hyosung buymuş demek olmaz. yeni nesilide test etmek lazım.

2013 ve 2012 ve alt model kardeşleri enjeksiyonlu olanlar iyi iş çıkardılar.

Cem izmir ici hyo bulursam beraber gitcekmisiz zate, yuksek bi yerden duyum aldim :mrgreen:

Yeni nesil hyosung larin daha farklı olduğunu bir kaç kişi daha söyledi ama ben motorun cussesinden korktum sanki biraz :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

Daha çıkmadı dostum maalesef :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------

Ilk motorum olucak ve marka olarak sorun yasamak istemiyorum, kendini kanitlamis bana sorun cikarmayacak motosiklet arıyorum.Hyosung bana fazla sorun çıkarır mı?
milletin abarttığı gibi sorunlu makine değil bunlar merak etme.Sorun yaşamazsın yüksek model aldıktan sonra

Facebook tan Altın Elbiseli Adamı takip edenler bilirler.Bu megelli testine başladığı gün motorun bi fotoğrafını paylaşmış ve şu notla yayınlamış:

"Sabahtan beri debelenmek"

Çok manidar geldi bana.Bakıcaz artık...

pazar günü rivada çekimleri vardı.giderken arkadaşım görmüş ben farketmedim.

Motor konusunda hiç bir şüphen olmasın mükemmel alet 2012 naked kullandım 5000 km en ufak sorun yaşamadım. Ama servisleri rezalet sakın parça ihtiyacın olmasın bana bir gidon gelecekti ben motoru sattım hala gelmedi. rezalet bir servis ağı var kendin motordan anlamak zorundasın 1 ay motorun yattığını biliyorum 1-2 parça değişecek diye.

Daha cok tecrubesiz olduğum için servis çok önemli, ilk motorum olacağı için bunlarla uğraşmadan kendimi geliştirmek istiyorum...

megelli parca kalitesi kötü olan
kronik problemi olan,
balıkesirde gittiğim ustanın hay ben böyle motosikletin diye başlayan cümleyle anlatmaya başladıgı bi marka (megelli servisi)
resimlerde öyle abartmışlar herkesin beklentisi hyosung gibi bişeydi. cbr 250 gibi cılız bir motosiklet.
barkın abi cok saydırmıştır.

Bizim de tahminimiz bu yönde keşke lanse edildiği gibi bir model olsaydı.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence siz megelliyi unutun :) BuMoto/jingling Calibreyi yapsaydı bari :)

Megelli'yi aklımdan çıkardım ama yine de merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar