Altın Elbiseli Adam: Honda CB125 E

Barkın şu piyasada yorumu dinlenen bir sen kaldın yolun açık olsun,mizacına sağlık.

barkın bey cb nin ne idüğünü ortaya çıkarmış güzel mizacıyla. Titreşim, sert sele, 80 ni zor geçer, 100 km de 3 litre sinyalide var falan filan :queen:

Yıllar önce benim takayı gören arkadaşım da ''aa buna bile(!) dörtlü koymuşlar'' demişti.. Kendi motorları aynı markanın bir ya da iki taksit daha pahalısı idi, hiç alınmadım, gocunmadım. Onlar daha taksitleri bitmeden bıkıp satılığa çıkardı. Ben takayı hala kullanıyorum. Kmsi 50 bine geldi, gören şaşırıyor.
Bir motorun tutması büyük ölçüde ilk alanların nasıl kullandığına ve servislerin tutumuna bağlı..
Zaman içinde modellerin fiyatı ve kalitesi düşüyorsa suçu kimde arayalım?

CB tanıtımı 1.5 yıl kadar geç ve biraz da zoraki olmakla beraber, Barkın'a kulak kabartırız.. Bir çok motoru denemiştir çünkü.. Tecrübe tecrübedir, 1-2 motor kullanandan çok daha fazla detayı görür..
Keşke sürüş testi yaparken FERDİNAND'ın motorunu deneyebilseydi.. :)
Servislerden daha fazla bilgisi-gözlemi var adamın, hatta servisleri ferdinand'a eğitime gönderseler hiç fena olmazdı..
Saffet'in uçuk, kendinin bile ancak kiralayıp binebildiği motorlarına bakmaktansa.. Barkın'a selam, tanıtımlara devam...

elinize emeğinize sağlık üstad ve ekibi yeni incelemelerinizi bekliyoruz.

not: form tutmanın zamanı gelmiş Barkın reyiz :)

Devir saatini nabacan, İstanbulparkamı girecen....Yarıldım gülmekten.:queen:

Ben kendi halinde 10 seneyi azıcık geçkin süredir motosiklet kullanıyorum.Saysanız 30u geçmez farklı motosikletim.Ben bile birileri böyle tuhaf sorular sorunca arrrr diye sinirleniyorsam bu adama kızmamak lazım.Vallahi eline sağlık...

Tavsiyem: Barkın abinin CBF150 incelemesini de izleyin. Hatta orada "bulgur pilavı" demişti. Kanaatim: az daha verip cbf150 her açıdan faydalı; bir tane dezavantajı çıkmaz bu motora karşı.

selam ben cb 125 e motorumun arka tekerini deyiştirip büyültmek istiyorum
jantla beraber. enli bir jant lastik olurmu zincir dişli durumu ne olur orjinal tekeri ince.
cbr 250R ye yakın bir teker yada aynı ebatlara ulaşan bir jant teker motorun görünümünü deyiştirebilir
baktığınızda biraz cüsseli duran motorun arka teker şeklini bozuyor yardımcı olursanız sevinirim

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
jantla beraber. enli bir jant lastik olurmu zincir dişli durumu ne olur orjinal tekeri ince.
cbr 250R ye yakın bir teker yada aynı ebatlara ulaşan bir jant teker motorun görünümünü deyiştirebilir
baktığınızda biraz cüsseli duran motorun arka teker şeklini bozuyor yardımcı olursanız sevinirim
güzel olur. at şeyine kelebek konmuş gibi olur hatta, son zamanlarda çok trend.

100 90 18 iyidirde kelebek etkisi yaratır cbr 250 lastiği yakıtın çok artar zaten gitmiyor motor virajlara yatacanda ön lastik ne olacak ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar