Forumu takip ediyorum şu konuya yazmak için üye oldum,
Merhaba bu videoda kilit sistemleri yerine işin genelini konu alsalardı çok daha fazla ses getirir çalışmaları gölgelenmezdi.
Disk kilitlerinde ARTAGO bunker serisini şuanda türkiyede bulunabiliyor (ama iş yapan büyük u 18XL sabit noktaya kilitleme aparatını distiribütörler getirmiyor) ,
Zincirlerde de ONGUARD, [tercihim]ALMAX 22mm versiyonunu tanıtacaklar yakında (bu üreticiler bile 5dk'yı ancak garanti edebiliyorlar.
ABUS orta seviye kalıyor 1 dakika altı iyi makaslar 20-25saniye sadece ismi çokça ve reklamı bol.
Hırsızlığı önlemek için şuçu zorlaştırmamız gerekiyor.Çözümü çok basit.İnanın bu sistem oturursa motor çalmak için silahlı gaspa kadar yönelecek ve çeteleşmeden şuçun cezası katlanarak artacak bir yerde hırsızlık azalacaktır.
Bu işin çözümü kısa sürelerde işini doğru yapan sabit noktaya kilitleme ve GPS
24 saat gecelik park etmelerde ise ,
Abonelik sistemli(motor sahibi dışında alınamaz kimlik kartlı),İller genelinde güvenli motopark noktaları oluşturmaktan geçiyor.
Sivil toplum,emniyet ve belediye destekli.Her ilçede belli kontenjanlarda otel,belediye park noktlarına yönelebiliriz.
İşe yarayacak bir proje.
GPS,Araç takip sistemine çok güvenmeyin nitelikli hırsızlar 150$'a edindikleri portatif jammer(2G,3G,4G,Wifi,GPS,Glonass) ile sinyali bloke ederek sistemi etkisiz hale getirene kadar sınırsız süreye sahipler.Sadece sinyal kaybolduğunda uyarı alırsınız yetiştiniz yetiştiniz.Yada bloke ederler baktınız etrafta kimse yok,motor yerinde ya arızalandı heralde diye arkanızı döndünüzde iş biter.
AEA prodüksiyonu kamera,yağ,temizlik,bakım,eğitim kurumu gibi firma sponsorluğunda yapsada böyle hassas donanım,giyim,güvenlik ekipmanlarında daha objektif incelemeler ve hatır,gönül marka olayına daha az maruz kalsak.
edit:imla