hey Allahim. ucuz motoru inceleyip sana diyecekki " enayilik yapip bu motoru alma" sende altindaki motor sanki Y2K imis gibi atarlanip "lan bu adam birseyden anlamiyor" diyeceksin.
egitmenlik konusuna gelince, bu adam ben egitmenip diyip, insanlardan vergisiz kazanc elde ediyorsa (ki oyle birsey duymadim) ihbar et.
bizim once sunu ogrenmemiz gerekiyor, bu her konuda gecerli. samimi degiliz. herkezin butcesi herseye yetecek diye bir kaide yok. herkez gidip goldwing alacak parayada sahip degil. butcenin el verdigince alip surdugun motorun, iyi olmadigini yada kalite olarak ne seviyede oldugunu bilmiyorsun, yada inkar ediyorsun.(bu soyledigim sana degil, genel)
altindaki megelliyi ducati ile kiyaslayan insanlar var. ee bindigi motordan bu derece bi haber olan adama ne deyecek AEA? alma bunu yazik olur derse tasa tutacaksin. o yuzden en dogrusunu yapiyor. AEA iyi motor incelerken sana amerikayi yeniden kesfetmiyor, (kendine gore) motordan anlayan birisi olarak yorumunu yapiyor.
hep soyluyorum, biz kafamizi onumuze egip yaptigimiz yada sahip oldugumuz seyleri objektif olarak ele alip " bu iyi degil, yada bunun daha iyisini yapabilirim" demeden hic birseyi gelistiremeyiz.
adam almis mondial motoru (yine genel konusuyorum sozum meclisten disari) hayatinda triumph surmemis ama motora cok guzel mok atabiliyor. sorun orda.