söyleyemezsin!!!
gayet rahat söylerim arkadaş!
şu kadar kişi açlık sınırında yaşıyor.... yahu arkadaş benim hiç mi kötü günüm olmadı? hiç bir krizde işimi kaybedip açıkta kalmadım mı? kaldım... kötü günümde oldu! o zaman da aynı şeyi söyledim bugünde aynı şeyi söylüyorum. 10bin lira büyük bir para değil. bugün 10bin lira bu 60% nin hiç bir derdine deva olmaz. iki dakikalık iştir o paranın harcanması. illa gidip istinye parkta alış verişte 2 dakikada harcanır demiyorum o paraya dikkat et. kime verirsem vereyim 2 dakika cebinde durur. sonra uçar gider...
türkiyenin 60% si açlık sınırında yaşıyor ama hepsinin cebinde iphone 5 / 6 var o nasıl olacak? 2500 liralık telefon taşıyan adam asgari ücretten şikayet ediyor. dalga mı geçiyorsun derler adama. herkesin cebinde iphone android vs sonra açız.....
LS2 incelemesine gelince... adama gel reklam yüzü ol demişler adam gitmiş. AEA olarak mı yayınlamış? HAYIR! MOTOSİKLETİM.COM.TR
hadi çamur at izi kalsın oynayalım.
şu eleştirdiğiniz adamın yaptığı işin 10da1ini yapın, biz sizi kalkıp alkışlayalım... elinizi taşın altına koyun desek kılınız kıpırdamaz. daha geçenlerde adamlar video yayınladı çalışma arkadaşı arıyoruz diye. sizlerde başvursanıza "bu işi sizden daha iyi biliyoruz" VEYA "daha yaratıcı fikirlerimiz var" diyerek