Altın elbiseli adam canlı yayını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavrum bak sorun şu. Bak bu adam videolar çekiyor ve millet onu örnek alıp bir şeyler yapıyor. Yani BARKIN bir çok genç kardeşimizin gözünde ideol. Örnek bir insan...

Bak mesela bende apaçiyim. Bende her haltı yiyorum. Aklına gelmeyecek garip şeyler yapıyorum trafikte... Ama bende barkın bey gibi canlı yayın yapsam. Bir şeyler katmaya çalışssam insanlara... İnsan moduna alırdım kendimi. Sonuçta benim yapacağım bir adımı örnek alıcak çok kişi olucak değil mi ? Sen-ben yapmam belki ama yapanlar elbet olucaktır.... O yaptı mına ben niye yapmiyim hııııın hııııııın cortt... Bak adam patladı hemen işte :mrgreen:

bunu seyredip o yaparsa bende yaparım diyen apaçi zaten ondan daha sürdüğünü düşündüğünden,patlaması konusunda sıkıntı yok :mrgreen:

ama video sonunda o öngörüye sahipsen git diyor.bu video paylaşılmasada onu seyredip gaza gelen tayfa zaten bunu yapacak,yada bilinçli tayfa vites videosundaki parmak hareketlerini yapmaya çalışacak.

adam ne paylaşırsa paylaşsın iyi olan iyiyi,kötü olan kötüyü alacak zaten.

teker videosu koyucaz dedi mesela.adam bunu çeksede çekmesede yapan yapıyor yapmak isteyen deniyor.en azından bilen birinden dinleyerek görerek yapsın yapacağını.şimdi teker videosu yayınlasa ben gene denemem.bak böyle yap kesin düşme ihtimalin olmadan kaldırabiliyorsun desin gene uğraşmam ama teker videosu koymasa bile ama gazla ama debriyaja vurarak kulaktan dolma deneyen birçok insan var

Gayet normal şehiriçinde kullanmış işte neyi abartıyorsunuz? :) Tehlikeli kör noktalarda fazla vakit kaybetmemiş, sıkışacağını sezdiği yerde gazlayıp kurtulmuş, bildiğin şehiriçinde kullanılması gereken sürüşü yapmış.

Yavrum bak sorun şu. Bak bu adam videolar çekiyor ve millet onu örnek alıp bir şeyler yapıyor. Yani BARKIN bir çok genç kardeşimizin gözünde ideol. Örnek bir insan...

Bak mesela bende apaçiyim. Bende her haltı yiyorum. Aklına gelmeyecek garip şeyler yapıyorum trafikte... Ama bende barkın bey gibi canlı yayın yapsam. Bir şeyler katmaya çalışssam insanlara... İnsan moduna alırdım kendimi. Sonuçta benim yapacağım bir adımı örnek alıcak çok kişi olucak değil mi ? Sen-ben yapmam belki ama yapanlar elbet olucaktır.... O yaptı mına ben niye yapmiyim hııııın hııııııın cortt... Bak adam patladı hemen işte :mrgreen:

BOS MUHABBET LAF OLSUN TORBA DOLSUN :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi Tehlikeli falan demişiniz ama ben bi tehlike göremedim..
Aralardan gayet dikkatli ve normaL hızda geçmiŞ.. basacağı duracağı yeriDe gayet iyi biliyo zaten ona ne şüphE barkın reiS İdoldür..
Açıkçası Ben daha sert kullanıyorum.. :)
Videoyu izlemeden önce teker yaptı falan sandım hatta son dakikaya kadar ne zaman teker yapacak acaba diye bekledim :) :)

Son düzenleme:
Bi kaç arkadaş benim gibi merak etmiş Barkın abinin eleştirdiği eğitim kurumunu benim aklıma ilk olarak ART akademi geldi açıkçası "motor kullanmak sanattır" diye dalga geçmesinden şileye götürüp fosforlu yelek giydiriyolar sonra rakı içiyolar demesi ve ART akademi resmi web sayfasında tam dedikleri var.Hatta bi fotoğraf balık restoranında çekilmiş öğrencilerle :mrgreen: Tabi sırf tahminde bulundum yoksa herhangi bi bilgim yok belki alakasızdır...

Bi kaç arkadaş benim gibi merak etmiş Barkın abinin eleştirdiği eğitim kurumunu benim aklıma ilk olarak ART akademi geldi açıkçası "motor kullanmak sanattır" diye dalga geçmesinden şileye götürüp fosforlu yelek giydiriyolar sonra rakı içiyolar demesi ve ART akademi resmi web sayfasında tam dedikleri var.Hatta bi fotoğraf balık restoranında çekilmiş öğrencilerle :mrgreen: Tabi sırf tahminde bulundum yoksa herhangi bi bilgim yok belki alakasızdır...

art olduğu belli de benim merak ettiğim eğitmenin kim olduğu.
oranın baş adamı uğur ertekin mi acaba diyorum ama değil eğitim sonrası rakı, yemek bile yedirmiyor

arkadaşlar barkın Bayoğlu'nun kaç motosikleti var kendine ait? bilen var mı? modelleri falan

bi 96 zx7r, 2000 lerden bi fazer, 2012 cbr 1000rr bir de yine eski model bir fireblade'i var ama onun mu bilmiyorum

URL koymayı unuttum, kusura bakmayın beyler :)

Şuan bilkent üniversitesinde canlı yayın var. Başa alırsanız videoyu izleyebilirsiniz.

Not: 16.40 sonrası açın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar