Altın elbiseli adam canlı yayını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper yayın oldu gerçekten şuana kadar en iyisiydi donma hiç olmadı 1 000 kişi üstünde izlendi.

çok iyi bir yayın oldu donma olmadı ilk benim soruyu cevapladı :)

tr_select , oğuz abiye ne oldu ya :)

Baya gift atıyordu son zamanlar , ondan mı yediki banı acaba ? :)

O cem yılmaz taklidi yaptığını iddia eden arkadaşı merak etmedim değil :farao:

Barkın abiden hiç yapmacıklık havası almadım şimdiye kadar. Reklam yaptığı videoda bile adam kendi dürüst havasını yansıtıyor valla.

Barkın abi benim için test pilotundan önce bir arkadaş ve sanırım zaten kendi amacı da o. Bu adı konmamış samimiyetle yapılan esprilere de taklit diye yaklaşmak neyce bi hareket siz koyun artık adını :jocolor:

adamın videolarını izledikçe izleyesi geliyor insanın. ama cem yılmaz benzetmesi pek de hoş olmamış. Türkiyede bunu tek yapan insan olsa gerek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
banlanmak yaramış sana abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

ne çok sevenin varmış ya herkesin dilinde oğuz abi oğuz abi yeter ya :)

Yok yahu, herkes dalga geçti yinemi banlandın lem diye adamlar arıyorlar işi gücü bırakıp.

Abi hiç tanışmıyor olsak da en son konu açacaktım :D anarşistlik yapacaktım :D ne istiyorsunuz adamdan adam sürekli online onunla uğraşacağınıza şu saçma sapan fake hesaplarla uğraşın diye :D :D mizacı böyle adamın rahat bırakın filan diye :D

Geçen kısaltmalı küfür ettin ya km düşürülmüş ilan konusunda...

Ben şikayet ettirdim onu... Acil bir şey vardı, aradım ve açmadın...

Sinirlendim bende şikayet ettirdim :queen:

Abi hiç tanışmıyor olsak da en son konu açacaktım :D anarşistlik yapacaktım :D ne istiyorsunuz adamdan adam sürekli online onunla uğraşacağınıza şu saçma sapan fake hesaplarla uğraşın diye :D :D mizacı böyle adamın rahat bırakın filan diye :D

Bir kaç canını yediğim var, sürekli takip ediyor mesajlarımı sanırım... Erhan admin zaten sürekli şutluyor beni ota boka. Ne diyeyimki :mrgreen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar