Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun Cenaze Namazı ve Veda Korteji / 26.07.2017

Hyatımda iki cenazeye katılmayı çok istedim ama katılamadım, 1. Alparlan Türkeş, 2. Muhsin Yazıcıoğlu, Barkın'da üçüncü.
Arkadaşlar sticker istiyorum, orada dağıtalandan olması şart değil, başka bulabileceğim bir yer varsa bilgilendirin, ücreti ne ise vereceğim.
Hatta diyorum, ailesinden izin alınıp, böyle bir üretim ve satış yapılıp, Barkın adına bağışlansa bir yerlere?

Ya da bir arkadaş var mı oradan bana alıp gönderebilecek, hesap no versin birşeyler atayıp, rahmetlinin adına bir garibana,çocuğa versin.

Güzel bir düşünce şu sticker işi. Ailesi ile konuşulup bastırılsa iyi olur. Uzak yerlerde oturanlarda bir şekilde katkıda bulunurdu. Hem de unutulmaz olurdu.

Kazaya sebeb olan vatandaşın annesi barkının da 4 yaşında çocugu var demiş ben ilk defa duydum var mı aslı astarı ?

Birde arkadaşlar daha sonra mezarını ziyaret etmek isteyen arkadaşlar için adaparsel blok no gibi konum bilgilerini yazarsa iyi olur diye düşünüyorum

Şöyle bir paylaşım var:

tumblr_otpt6i2Cog1wrlyogo1_540.jpg

Güzel bir düşünce şu sticker işi. Ailesi ile konuşulup bastırılsa iyi olur. Uzak yerlerde oturanlarda bir şekilde katkıda bulunurdu. Hem de unutulmaz olurdu.

Ben bu gün bir yerde denk geldim ama neresi hatırlamıyorum. Altın elbiseli adam stickerlerini basan firmanın ilanına ekran görüntüsü almıştım bende hala duruyor birisi bana telini yazsın ekran görüntüsünü yollayayim burada paylassin ben pek beceremem

sticker için bana da yardımcı olabilecek var mı, masrafı ne ise karşılarım. Motorumun en güzel yerinde hep duracak.

Kaptan,hakkım helal olsun.. Ne çok sevenin varmış. Vedalaşmaya gelen 1000'ler.. Tanıdığım insanları gördüm,ayaküstü konuştuk,konu tabi ki sendin. Kendine dikkat et oralarda Kaptan..

Benim kameramdan,sadece 1 kare çektim.

Yüzlerce motor yüzlerce seveni hala inanamıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=6f6z814exLo

Motosikleti
BMW F800 GS(2025)&Harley Davidson Sportster XL883(2008)
İntagramdaki Baysticker adlı sayfa ücretsiz olarak AEA stickerlarını dağıtacağını duyurdu ama henüz başlamadı diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar