Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

Çok şaşırdım , biraz haberlere bakındım ancak internette kurtulamadığı , kalbinin durduğu yazıyor. Asparagas olmasını umut ediyorum.

haber kesinse ne zaman kaldıracaklar cenazeyi otobüs bileti alıp gidicem izmirden kalkıp bugün mü yarın mı biri bilgi aldı mı söylesin bu adam hakkıyla uğurlanmalı

Cenaze işlemleri netleşince burdan bildiririm, muhtemelen yarın olur diye tahmin ediyorum...
Üzerimizde emeği var, son görevimizi yerine getirmek boynumuzun borcu..

Konuyu okurken sayfalari mesajlari tek tek gectim biri cikip yalan haber oldugunu soylemis olsun diye.İnanamiyorum,cok kotu oldum.Yuzyuze tanima firsatini buldugum bu camia da her gencin kahramani olmus kisi...Allah rahmet eylesin,yakinlarina sabir versin.Cok ama cok kotu oldum

Adını söylemek istemediğim primci etkinlik gruplarıda, forumumuzdan kopyala yapıştır yapıp ustune birde "İzinsiz kopyalanamaz" yazmış tebrik ederim.
Hatta utanmadan fotorafı alıp kendi çekmiş gibi lanse etmiş.

Bizim derdimiz ne adamların derdi ne...
Vicdanınıza sizin ben...
Adam vefat etti diye elini ovusturanlar piyasaya çıkmaya başladı yazık..

Motoetkinlik sitesinde acilden yazanlar olmuş vefat etmiş arkadaşlar, bu adam benim motora başlamadan önce izlediğim aldıktan sonra izlediğim, her akşam bir video izlediğim hayatımın parçasıydı. Allah rahmet eylesin

bu adam vefat etti diye çalgı çengi tutacak çok ağzı sulanan çakal çok maalesef

Allah rahmet eylesin. Evet arkadaşlar buradan son görev için bilgi verirmisiniz , katılmak istiyorum

Mekanı cennet olsun.. Ağlıyorum ya içimizden biriydi be motorcuyu motoru en içten savunan adamdı be daha dün 250cc süpersport karşılaştırma videosunda ki Serap ablayla sohbetini etmiştik..

Son düzenleme:
O'kadar kişi göçtü yakınım vesair , harbiden gidişi canımı sıktı be , ilk saifede bilinç kaybı filan kısıtlı bilgi vardı , diğer kazaları gibi ayağa kalkar programında anlatır diye düşünüyordum ...:pale:

Hepimizin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin. Inanmadim yine soylentidir dedim ama doğruymuş satirlari okumaya devam ettikce bogazimdan burnuma dogru bir acı hissettim.
Kendisini birebir tanimadim. Bi defa riva yolunda denk gelmistik selam vermisti. Bircoklariniz gibi videolarini hep izlerdim, izlerdik. Çok üzgünüm.

İnanmak o kadar zor ki, her gün videolarini izlediğim, hem eğlenip hem yeni bilgiler edindiğim biriydi. Maalesef dünyanın en eski olgusu olmasına rağmen ölüme hep yeni bir şey gibi tepki verilir. Çok yakın bir akrabami kaybetmiş kadar yıktı beni. Mekanı cennet olsun. Fıtı fıtı da sürsek , gazlasak da bizim tutkumuzun doğası bu. Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin. Inanmadim yine soylentidir dedim ama doğruymuş satirlari okumaya devam ettikce bogazimdan burnuma dogru bir acı hissettim.
Kendisini birebir tanimadim. Bi defa riva yolunda denk gelmistik selam vermisti. Bircoklariniz gibi videolarini hep izlerdim, izlerdik. Çok üzgünüm.

Ben birebir tanıştım sohbet ettim, videolarda olduğu kadar içten, samimi, güler yüzlü birisiydi...

Bende inanamadım ilk ama bunca mesajdan sonra sanırım doğru Allah rahmet eylesin çok üzgünüm.Üzerimde emeği vardır. Mekanı cennet olsun. :(

motosikleti ülkemizde sevdiren kişilerin başındaydı... seviyordu ne yapsın seviyordu... biliyordu motosikleti hem de çok iyi biliyordu... ah be barkın hocam yalnız bıraktın bizi... mekanın cennet olsun... allah rahmet eylesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar