Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Uzun yıllar görmediğim halamı kaybettim , damla yaş gelmedi gözümden . Bu adamı canlı bir kez bile görmedim ama otobanda park alanına girip oturup ağladım be. O denli bizden biriymiş ... Nur içinde yatsın
ben barkın abi sayesinde başlamıştım motora ve bu forumdan bir arkadaşımı kaybettiğimde ara verdim. tam toparladım geri dönme hevesim varken barkın abi vefat etti Allah rahmet eylesin çok acı bir durum içim sızlıyor
Rahmetli harun kolçağında dediği gibi
Unutma; sen gelecek planları yaparken, hayat da kendi planlarını yapıyor.
Başta ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun.
Çok acı bir durum.kalkip ise gitmem gerekiyor.ama binesim gelmiyor artik su alete. Kendimi sanki motosiklet kullanan son kisiymis gibi hissediyorum.Senden sonra biz kimden öğrenicez. Kim bize ailesinden biriymis gibi tembihleyerek ogreticek. Senin sayende bu kadar sevdik.simdi nasil olacak bilmiyorum. Hic tadim kalmadi. Allah rahmet eylesin.
Hoppala; ne oluyor yahu? Daha yeni kalktım, gözlerim mahmur yazıları zorlukla okudum, anlayamadım birşey?
Barkın mı öbür arkadaş mı rahmetli; yoksa ikisi de mi rahmetli oldu?
Barkin Bayoglu vefat etmis arkadaslar. Allah rahmet etsin mekani cennet olsun iyi veya kotu motosiklet hakkinda insanlarin takip edip sevdigi kisilerden biriydi. Gunumun berbatligina tuz biber oldu. Ne biçim birgun bugun yahu gecse de kurtulsam