13.15 te Ktm nin üzerinde 3 kuruşluk ayna var diyor doğru mu samet? sorarım ktm cilere:cherry:
Gelelim ktm ci ablamızaÇoook cool ya konuşması felan
''En iyi gösterge benim''
''En pahalı benim motorum hepsini alabilirim''
''Bence hepsini topla bi keytiyem değil. Motorumu çok seviyorum, çokta memnunum''
Helaaal::biggrinn
Bu arada kızın buff unu beğendim galiba ktm yazıyo nirden almış ola bizde alsak![]()
Heh İşte sorunda orada bizim eleştirdiğimiz yer orası zaten Tarfsız ve Objektif olarak Yorumlanmadığından eleştiri alıyor.
Bak sen kendin yazıyorsun Benim neyim eksik dedim diyorsun Eminim orada çin malı bi CG olsaydı 125 den 200,250cc ye Çevrilmiş O kendi motorunu sizden daha çok met ederdi,Sizde o motor sizinkinden daha iyi bile olsa yerin dibine sokardınız Çinli diye
Bu karşılaştırma Tabiri Caizse Sidik Yarışına dönmüş.
Barkın abiyi yaptığı tüm çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ama bu Video bence hiç çekilmeseydi daha iyi olurdu.
direksiyon değil gidon
Hanımefendi Hoysung için gidon dönmüyor demişler, ama Ninja'yı çok beğenmişler.2 gidonun arasında bu kadar çok dönüş açısı farkı var mı ki?Merak etmedim değil, 2 side SS R1 bilen dönmüyor.
Daelimi olan arkadaşımız Hoysungun gidişini anlartırkenki göz ifadesi çok iyidi![]()
Birde ben vites değişimlerinde çatur çutur dal kıran arkadaşlara sesleniyorum.. SS Yavrusu motorda tüy gibi vites olmaz arkadaşlar.. Elma ile Armutu kıyaslamamak lazım..
Not: Ninjayı Hyo dan hala daha çok severim.. Yani Hyo fan ı falan değilim..Üstelik testteki Ninja eski motorum..
![]()
Sormuş Saya bilirsin :mrgreen:eğer aynı çekimlerden AEA nın da yorumlarının olduğu bir bölüm çıkarılmaz ise gelip şu soruyu soracam:
lokantaya gidip yemek sipariş ettiğinizde malzemeyi önünüze döküp al kendin pişir diyorlar mı?
yine de emeğe saygı, + rep
aslında ipucu brakılmış müzikle birlikte, ama yetmez
harder: Ninja, better: İnazuma, faster:GT250R, strongeruke200
hepsi aynı anda motorlara bindiler ama elemanlar arasında inazuma'nın sahibi neden yok? yoksa inazuma barkın'ınmı![]()