Altın Elbiseli Adam: 250cc Karşılaştırma

COQ

Motosiklet Eğitmeni
su videoyu bir seyredebilseydim ne iyi olacakti.
Sedici nerdesin????

13.15 te Ktm nin üzerinde 3 kuruşluk ayna var diyor doğru mu samet? sorarım ktm cilere:cherry:
Gelelim ktm ci ablamıza :) Çoook cool ya konuşması felan :D
''En iyi gösterge benim''
''En pahalı benim motorum hepsini alabilirim''
''Bence hepsini topla bi keytiyem değil. Motorumu çok seviyorum, çokta memnunum''
Helaaal::biggrinn
Bu arada kızın buff unu beğendim galiba ktm yazıyo nirden almış ola bizde alsak :)

aynalarımızın görüş alanı çok iyi değil, bu bir gerçek, zaman zaman sıkıntı yaşadığım oluyor. buff 'ı da spormoto dan almıştım, KTM nin en az 20-25 çeşit buff ı var;fiyatı da baya makul bu arada.

Heh İşte sorunda orada bizim eleştirdiğimiz yer orası zaten Tarfsız ve Objektif olarak Yorumlanmadığından eleştiri alıyor.
Bak sen kendin yazıyorsun Benim neyim eksik dedim diyorsun Eminim orada çin malı bi CG olsaydı 125 den 200,250cc ye Çevrilmiş O kendi motorunu sizden daha çok met ederdi,Sizde o motor sizinkinden daha iyi bile olsa yerin dibine sokardınız Çinli diye
Bu karşılaştırma Tabiri Caizse Sidik Yarışına dönmüş.
Barkın abiyi yaptığı tüm çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ama bu Video bence hiç çekilmeseydi daha iyi olurdu.

bence konu hakkındaki en dogru yorum.:cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Elinize sağlık.

direksiyon değil gidon

Siz de sanki direksiyon demek üzere iken di...---- gidon demişsiniz :) Dikkatimi çekmişti :)
KTM gerçekten çok şekil motor ancak sanki boyutları biraz ufak gibi, kimine göre avantaj, kimine göre "benim gibi uzun boylulara" dezavantaj...
Bu arada hoşgeldiniz ::tutkuy::

Hanımefendi Hoysung için gidon dönmüyor demişler, ama Ninja'yı çok beğenmişler.2 gidonun arasında bu kadar çok dönüş açısı farkı var mı ki?Merak etmedim değil, 2 side SS R1 bilen dönmüyor.

Daelimi olan arkadaşımız Hoysungun gidişini anlartırkenki göz ifadesi çok iyidi :)

Hanımefendi Hoysung için gidon dönmüyor demişler, ama Ninja'yı çok beğenmişler.2 gidonun arasında bu kadar çok dönüş açısı farkı var mı ki?Merak etmedim değil, 2 side SS R1 bilen dönmüyor.

Daelimi olan arkadaşımız Hoysungun gidişini anlartırkenki göz ifadesi çok iyidi :)

Hyo Ninja ya göre daha SS tarzına yakın olduğu için gidon çok daha aşağıda.. Ninja da ise gidon daha yukarıda ve sürekli yatmanı gerektirmiyor.. Bundan dolayı Hanımefendi beğenmemiş :) Evet iki motor arasındaki gidon farkı var ama SS yavrusu bir motordan başka ne beklenebilir ki? Birde ben vites değişimlerinde çatur çutur dal kıran arkadaşlara sesleniyorum.. SS Yavrusu motorda tüy gibi vites olmaz arkadaşlar.. Elma ile Armutu kıyaslamamak lazım..

Not: Ninjayı Hyo dan hala daha çok severim.. Yani Hyo fan ı falan değilim.. :) Üstelik testteki Ninja eski motorum.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birde ben vites değişimlerinde çatur çutur dal kıran arkadaşlara sesleniyorum.. SS Yavrusu motorda tüy gibi vites olmaz arkadaşlar.. Elma ile Armutu kıyaslamamak lazım..

Not: Ninjayı Hyo dan hala daha çok severim.. Yani Hyo fan ı falan değilim.. :) Üstelik testteki Ninja eski motorum.. :)

Hyosung'un vites geçişlerinin sert olmasının ss yavrusu olmasıyla falan alakası yok. Belki dal kırıyorum diyecek kadar değil ama diğer motorlara ve olması gerekene göre sert olduğu açıkça belli, tahminimce kullandıkları balataların kalitesiyle alakalı bir durum. 35.000 km'dir Hyosung kullanan birisi olarak söylüyorum bunu. :)

Büyükşehirlerde yaşayan kawasakiyi alsın, ktm yi alsın, servis sıkıntısıydı pahalıydı demeyecekse;
uzun ömürlü olsun evladiyelik diyen, honda cbr 250,
fiyakalı dursun yakıtı yedek parçası sorun olmaz diyen hyosungu,
anca zar zor 8 bin toplarım diyenlerde daelimi.
Gerçi bu kıyaslamada calibre 250 veya ventura 250 yi görmek isterdim ama onlar girseydi bunların karşısında söylenebilecekler belli sanırım...
HErşeyi geçtim de 250 cclik motorlar 10 binlira olur mu ya? haksız mıyım arkadaşlar?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

Bu arada barkın Beye ve katılımcı arkadaşlara teşekkürler umarım 150-250 cc liklerde cross enduro,
150-200-250 ccliklerde de chopper karşılaştırmalarını biraz daha profesyonelce yapılmış şekilde izleriz.

bence bazı sorunlar var 250 cc değerlendirlmesi buna göremi yapılmalı çünki şimdi tamamen apayrı sürüş teknikleri olan motorlar var bence . kıvraklık çeviklik dinamiklik ve amortisör sanmıyorum duke kadar olsun diğerleri zaten tamamen street motoru ktm çok pahalı bir motor delhim çok ucuz bir motor bu kulvarda bu 2 sinden biri kronik arıza vermeye başlarsa ocak söndürür :) diğeri düzeltilip başka bir kulanıcıya verilir . :) ktm min kazasında granaj para yetiştimek problem delhimde yine kolay ucuz .ama kulanımda ktm hem keyifli hemde rahat olduğundan çok eminim diğerleirnde zaten motora nerdeyse uzanıcak gibi kulanıyorsun ama az rüzgar alıyorsun . bu testin şöyle yapılması lazımdı modellere göre ayrılıp o model kullanıcıları içinde yapılmalıydı .

Oyle boyle yapilmasini istyoruz herkez bisey istyo ama barkn beyin imkanlari bukadardir belki yani bu islerde bi prodüksyon butce vs okadar adami motoru bulmak herkezin bos gunune denk getirmek vs vs uydurmak kolay degldir sanirm o yuzden boyle bisey ckmis ortaya daha iyi tabiki olabilirdi oda temennimiz olsun eline saglik genede

hyosung berbattı,dal kırıyodum ayağımla böyle ağaç dalı kırıyodum :)sanırım arkadaş vites geçirmeye çalışmış

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
eğer aynı çekimlerden AEA nın da yorumlarının olduğu bir bölüm çıkarılmaz ise gelip şu soruyu soracam:
lokantaya gidip yemek sipariş ettiğinizde malzemeyi önünüze döküp al kendin pişir diyorlar mı?

yine de emeğe saygı, + rep :p

aslında ipucu brakılmış müzikle birlikte, ama yetmez
harder: Ninja, better: İnazuma, faster:GT250R, stronger:Duke200

Koy agasının bırı hac donusu butun malını koyluye dagıtmak ıstemıs.
Herkes ahırın onune sıraya gırmıs.
Koyunu alan cıkıyor her cıkanda , vay ...... Cocugu en ufak koyunu bana verdı , en yaglıyı etsızı bana verdı , ben kuyruksuz ıstıyordum bana kuyruklu ver ...
Vs vs dıye sove saya cıkıyormus

Bılmem anlatabıldımmı
:)
:p

eğer aynı çekimlerden AEA nın da yorumlarının olduğu bir bölüm çıkarılmaz ise gelip şu soruyu soracam:
lokantaya gidip yemek sipariş ettiğinizde malzemeyi önünüze döküp al kendin pişir diyorlar mı?

yine de emeğe saygı, + rep :p

aslında ipucu brakılmış müzikle birlikte, ama yetmez
harder: Ninja, better: İnazuma, faster:GT250R, stronger:Duke200
Sormuş Saya bilirsin :mrgreen:

daelim e güzel uzuyor denmiş ön fren güzel denmiş sonrası kimse beyenmemiş amortisör sebebiyle boşalt amortisör yağını koy 20 numara yayların üzerine bir pul al sana on numara motor

hepsi aynı anda motorlara bindiler ama elemanlar arasında inazuma'nın sahibi neden yok? yoksa inazuma barkın'ınmı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar