Emeğine sağlık Barkın abi çok güzel olmuş :rendeer: Ama sizin yorumlarınızı da almak isteriz ...
sana desemki o ninjanın amortisörü normal ninjalardan çok daha sert ilkkez ninja sürmüyoruz ve bunu barkın abi bizimle konusurken ısrarla söleyip kötüledi desem sen yine bana cahil diyiceğinden demiyorum
sende bizim nasıl durumdaki bi nnija ile karşılaştığımızı bilmiyosun ama genelemeye alarak konuştuğundan bizi cahil çıkarıyosun varsın öle olsun
Israrla SM demiş yav....r:
Bırakın şu çouk esirgeme kurumu ayaklarını da.. Bulun bir motor test edin kendiniz görün... Birileri yorum yapınca mı alacaksınız motoru yoksa aydınlanacak mısınız? Kendi yorumlarını da görüyoruz işte bişey mi anlıyoruz (son sahnede); 3 cümle, bir birine benziyor, ne anlama geldiği belirsiz...
Bundan sonra akıllı konuş yoksa bi ceza daha yersin ona göre :jocolor:
Sinan kank ne SM'i la düpedüz naked Duke. Yukarıda Syanur'un SM'i sürdüm hani alaka yok arada
O zaman 2 soru sorabilir miyim?Abi hani biz marjinaldikvideoyu izleyince ufkum 8 kat açıldı yemin ediyorum. ne karsılastırdılar abi 15 dk boyunca inanarak bekledim beyhude beklemişim.
brkn abi brkn yoğun istek üzerine çektiğin bu videoyu 2 dk şuraya girip videonun sonuna koymadığın son sön kısmını paylaş
brkn duy bizi brkn
gerçi durum aşikar
dealim ve hyosung 3.kürsüsü
sym ile ninja 2.lik kürsüsü
ktmve inazuma 1.lik kürsüsün de.
bazıları ne kadar belli etmek istemesede inazuma ve ktm genel olarak hepsinin hoşuna gitmiş ,çok güzel bir tanıtım videosu teşekkürler Barkın bey
birde titreşim konusunda cbr 250 ye kimse değinmedi. oldukça titreyen bir motora sahip. sym kadar olmasada ona yakın tireşim olduğunu biliyorum.
motorların üretim yılları yıpranmaları aynı olmayan bir test te bence doğru bir yorum çıkmaz.
aynı model cbr 250 iki ayrı motoru bile test etsek birbirinden farklı şeyler çıkar. birisi motoru üzmeden açar onu yıllarca kullanacak gibi kullanmış birisi ise bu sezon zaten satarım deyip tek tekere kaldırır canını alır.
sonra biri iyi iken diğeri kötü olur.
burda dikkatimi çeken şey ninja yı kullandım. fireni konusunda çok güzel bir firene sahip olduğunu çok iyi biliyorum. hatta çift diskli orjinal bir er 6 n ABS li modelinden bile iyi dir diyebiliyorum.
birde titreşim konusunda cbr 250 ye kimse değinmedi. oldukça titreyen bir motora sahip. sym kadar olmasada ona yakın tireşim olduğunu biliyorum.
Çocuk diyo ki "kawasakinin benim motoruma göre daha iyi yol tutuşu var".İyi de senin motorun hangisi?3-5 yerde böyle muhabbet olmuş.Çorba olmuş.Kimin motoru hangisi.Birbirine girmiş.Çok kafam karıştı çooook.Olmamış.Beğenmedim.
Bir de
cbr 125
yzf 125
tvs apache 150
ybr 125
cbf 150
cb 125 kıyaslaması olsa tadından yenmez![]()