Altın Elbiseli Adam: 250cc Karşılaştırma

Emeğine sağlık Barkın abi çok güzel olmuş :rendeer: Ama sizin yorumlarınızı da almak isteriz ...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Bence verimli bir karşılaştırma olmuş. En azından bazı arkadaşlar diğer motorlar hakkında objektif bakabilmiş, her ne kadar yine kendi motorlarına bağlamış olsalar da :mrgreen: Çalışma için teşekkürler, elinize sağlık...

sana desemki o ninjanın amortisörü normal ninjalardan çok daha sert ilkkez ninja sürmüyoruz ve bunu barkın abi bizimle konusurken ısrarla söleyip kötüledi desem sen yine bana cahil diyiceğinden demiyorum
sende bizim nasıl durumdaki bi nnija ile karşılaştığımızı bilmiyosun ama genelemeye alarak konuştuğundan bizi cahil çıkarıyosun varsın öle olsun

Ama ordaki motorlar modifiye edilmemiş, özellikleri değiştirilmemiş olmalıydı. Bu şekilde motorlar çağrıldı. Amortisörlerin değiştirildiğine yada bozuk olduğuna ilişkin herhangibir bilgi verilmedi videoda.

Israrla SM demiş yav....:pr:

Bırakın şu çouk esirgeme kurumu ayaklarını da.. Bulun bir motor test edin kendiniz görün... Birileri yorum yapınca mı alacaksınız motoru yoksa aydınlanacak mısınız? Kendi yorumlarını da görüyoruz işte bişey mi anlıyoruz (son sahnede); 3 cümle, bir birine benziyor, ne anlama geldiği belirsiz...

Bundan sonra akıllı konuş yoksa bi ceza daha yersin ona göre :jocolor:

Sinan kank ne SM'i la düpedüz naked Duke. Yukarıda Syanur'un SM'i sürdüm hani alaka yok arada

Duke, Naked bir motormuş. Ok. Teşekkürler düzeltme için.

beklentileri karşılayamamış açıkçası..."yemekteyiz" tadında...gidon dönmüyor, takılıyor diyor ya..

Abi hani biz marjinaldik:D videoyu izleyince ufkum 8 kat açıldı yemin ediyorum. ne karsılastırdılar abi 15 dk boyunca inanarak bekledim beyhude beklemişim.
brkn abi brkn yoğun istek üzerine çektiğin bu videoyu 2 dk şuraya girip videonun sonuna koymadığın son sön kısmını paylaş:)
brkn duy bizi brkn
gerçi durum aşikar
dealim ve hyosung 3.kürsüsü
sym ile ninja 2.lik kürsüsü
ktmve inazuma 1.lik kürsüsün de.
O zaman 2 soru sorabilir miyim?
1-Hiç kötü yorum almayan CBR kürsünün neresinde?
2-Neden illa ki sıralama yapmak istiyoruz? Tamamen aynı kulvarda motorlar değil ki; konfora göre sıralama şu, performansa göre şu, tasarıma göre şu derseniz anlarım da genel sıralama yapmak çok objektif olmayabilir kanımca...

bazıları ne kadar belli etmek istemesede inazuma ve ktm genel olarak hepsinin hoşuna gitmiş ,çok güzel bir tanıtım videosu teşekkürler Barkın bey

Aynen öyle,aslında hepsinin ortak beğenisi bu motorlar olmuş,ama "nedense" :) pek belli etmek istememişler.O yüzden videonun tamamında söyledikleri şeyler çok çelişkili kalmış.
Bence Barkın bu video ile esas amacına ulaşmış oldu diye düşünüyorum,siz ne kadar değerlendirme yaparsanız yapın,ne kadar test yaparsanız yapın,herkesi memnun etmeniz söz konusu değil,yine de bana göre videodan çıkan sonuç,istanbul gibi bir şehirde kullanılacak motor,bunların arasında inazuma.

Videoda emeği geçen herkese teşekkürler :rendeer:,diğer videoları da dört gözle bekliyorum,takipteyim :cat:

motorların üretim yılları yıpranmaları aynı olmayan bir test te bence doğru bir yorum çıkmaz.
aynı model cbr 250 iki ayrı motoru bile test etsek birbirinden farklı şeyler çıkar. birisi motoru üzmeden açar onu yıllarca kullanacak gibi kullanmış birisi ise bu sezon zaten satarım deyip tek tekere kaldırır canını alır.
sonra biri iyi iken diğeri kötü olur.
burda dikkatimi çeken şey ninja yı kullandım. fireni konusunda çok güzel bir firene sahip olduğunu çok iyi biliyorum. hatta çift diskli orjinal bir er 6 n ABS li modelinden bile iyi dir diyebiliyorum.
birde titreşim konusunda cbr 250 ye kimse değinmedi. oldukça titreyen bir motora sahip. sym kadar olmasada ona yakın tireşim olduğunu biliyorum.

Bu ne böyle ya, 18 dakikam heba oldu gitti.. Kusura bakmayın da ; ilkkez kıçını seleye koymuş ergenlerden anca böyle olur ..
En güzel benim ki, en hızlı benim ki, en pahalı benim ki cümlelerinden başka bişey yok.. ee o zaman en büyükte benim ki ( motorum ) :queen:
Barkın iyi yedirdin haa :cat:

motorların üretim yılları yıpranmaları aynı olmayan bir test te bence doğru bir yorum çıkmaz.
aynı model cbr 250 iki ayrı motoru bile test etsek birbirinden farklı şeyler çıkar. birisi motoru üzmeden açar onu yıllarca kullanacak gibi kullanmış birisi ise bu sezon zaten satarım deyip tek tekere kaldırır canını alır.
sonra biri iyi iken diğeri kötü olur.
burda dikkatimi çeken şey ninja yı kullandım. fireni konusunda çok güzel bir firene sahip olduğunu çok iyi biliyorum. hatta çift diskli orjinal bir er 6 n ABS li modelinden bile iyi dir diyebiliyorum.
birde titreşim konusunda cbr 250 ye kimse değinmedi. oldukça titreyen bir motora sahip. sym kadar olmasada ona yakın tireşim olduğunu biliyorum.

acun hoşgeldin ne zamandır yoktun piyasa da.. ee bizde rahattık :) şaka bi yana bıraktığın yerden devam ediyorsun.. En son hondaya söve söve gittin, yine performansın zirvede..
Bana göre sen hiç motor kullanmadın ,bırak yeme bizi.. yok ninjaymış, yok er6 mış.. sen bi dur bari bu sayfaya yazma.. Kalbi olan var, tansiyon hastası var kimseye sebep olma. ok hadi gıdışından öptüm :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çocuk diyo ki "kawasakinin benim motoruma göre daha iyi yol tutuşu var".İyi de senin motorun hangisi?3-5 yerde böyle muhabbet olmuş.Çorba olmuş.Kimin motoru hangisi.Birbirine girmiş.Çok kafam karıştı çooook.Olmamış.Beğenmedim.

Çocuk diyo ki "kawasakinin benim motoruma göre daha iyi yol tutuşu var".İyi de senin motorun hangisi?3-5 yerde böyle muhabbet olmuş.Çorba olmuş.Kimin motoru hangisi.Birbirine girmiş.Çok kafam karıştı çooook.Olmamış.Beğenmedim.

Videonun başında hepsi motorunu tanıtmış ama bir alt yazı falan olsaydı fena olmazdı.. Neyse bunlar teknik detaylar girmemek lazım. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Yarıştırma yapılmamış. Güzel iş çıkarmışlar , Barkın bey hiç elini ateşe sokmamış. :) en güzelini yapmış.
Emeklerine sağlık. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.

alper kayayıı kutlarız yınee gelecegın altın elbıselı adamı gıbı olmus:) cekımde emegı gecenlere de cok teşekkurlerr:)

250cc alacakları ikiye ayırın, tecrübeliler her halükarda nette uzman incelemeleri ve kullanıcı yorumlarından çıkarım yaparak, teknik detaylarına da bakarak motor alıyorlar.

ikinci kısım ise yeni başlayanlar ya da bu işte yeni olanlar. bu video onlar için çekilmiş ve bence de amacına hizmet etmiş. farklı kullanıcılar farklı motorlar farklı şeyler söylüyor çünkü kaygıları öncelikleri farklı.

barkın abiye yapılan eleştiride son derece mantıksız ve yersiz. bu motorlar aynı test dahilinde test edilmez, edilemez. etseydi burada herkes barkına abi sen bu işi bilmiyorsun inazuma ile gt250r ı nasıl bir tutarsın derdi.

o değil de türünün ilki olması bakımından heyecan verici. ilerde eksikleri giderilmiş kullanıcı bazlı testleri dört göz ile bekliyor olacağım.

yemekteyiz vs. programları gibi eğlenceli hoş bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık

250 cc de ne alırım diye sorunun cevabı üzerine cekilen bir vidyo bu
kullanıcılara yorum yaptırılarak güzel olmuş tamam anladık.
fakat aeo orada kendi yorumunu katmalı, kendisi kullanıp test etmeliydi..
şuan 250cc motosiklet almaya kalksam ne alacagım bu vidyoya bakarak? ktm mi? cbr mi?
bu sorunun cevabı ucu acık şekilde kalmış.
tek ögrendiğimiz şey var daelim bi halt olmayacagı. symde titreşim oldugu
gerisi sidik yarışı

arkadaşlar bazı yorumlara o kadar güldüm ki anlatamam :) ama görülen o ki bizim insanımıza ne yapsak yaranılmıyor. orada objektif baktığımız taraflar var gözden kaçmasın lütfen. ha tabi şimdi tip veya görüntü açısından herkes kendi motorunu över. Sonuçta onu beğenipte almıştır.

Ben cbr250r kullanıcısıyım 3. motorum bundan öncede büyük ve küçük hacimli bir sürü motosiklet sürdüm. Çok çok iyi profesyonel değilim elbette ama eşşeğe binmediğimin farkındayım. okuduğum okul ve iş sektörümde otomobil, motosiklet üzerine olduğundan ERGENCE VE BOŞ konuştuğumu düşünmüyorum. O gün orada kaza tehlikeleri, çekim esnasındaki heyecanlar vb diğer şeyler yüzünden istenildiği gibi bir video olmamış olabilir gayet normal. Kötüleyen arkadaşlardan daha iyisini bekliyoruz diyeyim...
NOT; Bu arada o kağıtlara herkes hangi motor hakkında ne düşündüğünü yazdı ki karışıklık olmasın

Saygılar.

Anladığım kadarıyla bu karşılaştırmadan,fiyat ve performans açısından Suzuki İnazuma galip çıkmış.Herkes kendi motorunu övmüş fakat önemli birçok katagoride İnazuma nın üstünlüğünü kabul etmişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar