Şu Montajı yapan Ecnebi değelmi oFridolin Marti ::rantinp:
O anladı bizi :cherry:
Şu Montajı yapan Ecnebi değelmi ol:
pıroğramın korsanı çıkmış torrent sitelerinde, yumulun...
sinema çekimi![]()
................................
Bu moto test edildi mi?
Bu fenaymış :mrgreen:, söylediğin iyi oldu. Ben de yazıp çok düzeltiyorum, siliyorum vs.okan abi buraya yazılanlar e-posta ile haberdar edilmek isteyenlere geliyor yani düzeltsenizde ::winkwink
Hangi moto :silent:
Ben daelimin akıp gidicegini düşünmüştüm tahmin ettigim gibi oldu sanırım barkın abininde favorimiz oldu demesiyle hyosungcu arkadaşlar vardı kale almayan o motoru aynı memleketin motoru olmasına rağmen genel anlamdada bir beğenmeme vardır testten sora oda hyosung gibi türkiye macerasına başlar gibime geliyor...
Daelim müthişti öve öve bitiremedik zaten program sonunda herkez motoruna satılık ilanı açtı satar satmaz evkurdan senetle alıcam inşallah zuahahAEA bize şaka yapmıyorsa daelim 250 nin boyut şürüş pozisyonu, su soğutması gibi özellikleri atlaması ile japonlara bende bu sınıfta varım diyebilecek kapasitede olduğunu düşünüyordum.
Bindirimli hintli duke 200 de tork ve son sürat olarak kesmedi heralde barkın beyi... otobanda sürüşlerinde karenajlı ST ve SS lerden oldukça geri kalmış olmalı bu 200'lük şehir çocuğu... Yoksa beklediğimiz gibi çıkmadı derken:silent: