Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

Lütfen 20 Dk ve + Olsun YFZ R1 gibi one öyle göz açtım kapadım bitti
Burada 4,5 adet motor test edilecek bence ortalama 30,40 dk olması lazım:king:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
pıroğramın korsanı çıkmış torrent sitelerinde, yumulun...
sinema çekimi :p

daha video çıkmadan bu kadar geyik döndü ise videodan sonrasını düşünemiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bumoto test edildi mi? Herhangi bir bilgisi olan var mı acaba? Teşekkürler.

Hangi moto :silent:

11867714.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okan abi buraya yazılanlar e-posta ile haberdar edilmek isteyenlere geliyor yani düzeltsenizde ::winkwink
Bu fenaymış :mrgreen:, söylediğin iyi oldu. Ben de yazıp çok düzeltiyorum, siliyorum vs.

Ben daelimin akıp gidicegini düşünmüştüm tahmin ettigim gibi oldu sanırım barkın abininde favorimiz oldu demesiyle hyosungcu arkadaşlar vardı kale almayan o motoru aynı memleketin motoru olmasına rağmen genel anlamdada bir beğenmeme vardır testten sora oda hyosung gibi türkiye macerasına başlar gibime geliyor...

Evet; an itibari ile meraktan çatlayan 100'lerce kişi var ben gibi, hissedebiliyorum. Şu montaj bitse de bünyemize yapılan şantaj son bulsa.

AEA bize şaka yapmıyorsa daelim 250 nin boyut şürüş pozisyonu, su soğutması gibi özellikleri atlaması ile japonlara bende bu sınıfta varım diyebilecek kapasitede olduğunu düşünüyordum.

Bindirimli hintli duke 200 de tork ve son sürat olarak kesmedi heralde barkın beyi... otobanda sürüşlerinde karenajlı ST ve SS lerden oldukça geri kalmış olmalı bu 200'lük şehir çocuğu... Yoksa beklediğimiz gibi çıkmadı derken:silent:

Ben daelimin akıp gidicegini düşünmüştüm tahmin ettigim gibi oldu sanırım barkın abininde favorimiz oldu demesiyle hyosungcu arkadaşlar vardı kale almayan o motoru aynı memleketin motoru olmasına rağmen genel anlamdada bir beğenmeme vardır testten sora oda hyosung gibi türkiye macerasına başlar gibime geliyor...

AEA bize şaka yapmıyorsa daelim 250 nin boyut şürüş pozisyonu, su soğutması gibi özellikleri atlaması ile japonlara bende bu sınıfta varım diyebilecek kapasitede olduğunu düşünüyordum.

Bindirimli hintli duke 200 de tork ve son sürat olarak kesmedi heralde barkın beyi... otobanda sürüşlerinde karenajlı ST ve SS lerden oldukça geri kalmış olmalı bu 200'lük şehir çocuğu... Yoksa beklediğimiz gibi çıkmadı derken:silent:
Daelim müthişti öve öve bitiremedik zaten program sonunda herkez motoruna satılık ilanı açtı satar satmaz evkurdan senetle alıcam inşallah zuahah :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar