ALSANCAK'TA KAWASKI NİNJA 300 KULLANAN ARKADAŞIM.

istanbul beyazıt taraflarında sanırım görmüştüm sizi, benzetiyorsam düzeltin o güzelim motoru devirsiz kullanan siz miydiniz :D ve ayrıca motorcu selamı almamakta cabası :|

beyazıta hiç gitmedim o tramway fln, o bölgeler ise..
Selamı ise mutlaka alırım arkadaşım, ben miyim bilemedim tabi,

ninjalar düz gidemiyo bilmiyonuz mu ?? sdoksdf ben değilim ha yanlış anlamayın benim makine çorumda yatıyo

Çorumda mı? Nerde, hangi makina, kullanılıyo mu, nerelerde geziyo genelde, hangi zaman araları geziyo, ilçe, mahalle, renk. Hepsini söyle.Lütfen

Çorum İl Temsilcisi
ninjalar düz gidemiyo bilmiyonuz mu ?? sdoksdf ben değilim ha yanlış anlamayın benim makine çorumda yatıyo

Abi iki tur atıyım mı? :queen:

Hocam ben sizi 8 maysı 2016 tarihinde Laçin'in o servis yolunda görmüş olabilr miyim acaba? Bi ninja 300 geçmişti yanımdan selam vermiştim o siz misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen ay cbr 250 ile Orhanlı Tüv muayene istasyonunda muayene yaptıran bir bayan vardı. Bizden ateş isteyen bayan. Sizin motorun dışarda muayene edilmesine neden olan zatı muhterem benim kardeşimdi :) Geçtiğimiz aylarda burda bir kaza oldu ondan böyle dedikleri olay :)

Motoru sürmeyi bilmeyen bir muayene görevlisi genç arkadaş scooter ile gaz verip freni bırakınca istasyona dalıp ne var ne yoksa dağıtmıştı. Tam da satılmış scooterla. O gün bu gündür orada motorları içeri boşta götürüyorlar, üzerine binmiyorlar, racingleri de dışarıda gözle muayene edip farlara bakıp yolluyorlar.

Bu arada bayanın cbr 250 nin lastikleri baya dikkatimi çekmişti. Ne viraj yapmış yaw demiştim :queen:

Abi iki tur atıyım mı? :queen:

Hocam ben sizi 8 maysı 2016 tarihinde Laçin'in o servis yolunda görmüş olabilr miyim acaba? Bi ninja 300 geçmişti yanımdan selam vermiştim o siz misiniz?

Sanmıyorum , ankaradaydim o tarihte selam veririm vereninkinide kesin alırım ama ben değildim muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar