Alpinestars ürünlerini Tr'de nerede bulabiliriz?

Herkeze saygılar arkadaslar uzun arastırmalarım sonucu alpinestars urunlerını türkiyede satan bir yer bulamadım nerede satıldığını bilen yada daha once goren varmı dışarıdan getırtmek içime sinmiyor kargosu 70$ civarı tutuyor

Alpinestars'ın distribütörü Türkiye'de yok. Benim gibi sen de bu ürünleri istiyorsan dışarıdan getirtmek zorundasın :pale:

Siz hangi yolla getirttiniz abaca? Deniz aşırı oldugu için kargo sorunları yaşamaktan korkuyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
https://www.fc-moto.de/

Ben çanta almıştım sadece ama diğer bütün ürünler var. 15 euro kargo, her ekstra nesne için 3 euro ekliyor. Ama avrupa fiyatından %19 Almanya vergisini düşüp yolluyor, o sayede burada 18% gümrük vergisi ödesen bile Avrupa fiyatına almış oluyorsun. DHL ile geliyor ama yurtiçi gönderimi PTT yapıyor, o yüzden ekstra ücretler yok.

Onun dışında sipariş vermeden önce ürünleri not edip adamları arayıp stok durumunu sorgulaman iyi olur. Tek eksik yanları bu, e-mail'a cevap vermiyorlar ama arayınca ellerinde var mı, ne kadar sürede temin olur, yollanır falan öğrenebilirsin.

https://www.fc-moto.de/

Ben çanta almıştım sadece ama diğer bütün ürünler var. 15 euro kargo, her ekstra nesne için 3 euro ekliyor. Ama avrupa fiyatından %19 Almanya vergisini düşüp yolluyor, o sayede burada 18% gümrük vergisi ödesen bile Avrupa fiyatına almış oluyorsun. DHL ile geliyor ama yurtiçi gönderimi PTT yapıyor, o yüzden ekstra ücretler yok.

Onun dışında sipariş vermeden önce ürünleri not edip adamları arayıp stok durumunu sorgulaman iyi olur. Tek eksik yanları bu, e-mail'a cevap vermiyorlar ama arayınca ellerinde var mı, ne kadar sürede temin olur, yollanır falan öğrenebilirsin.
100€ üstü alırsan %20 vergi koyar örneğin . 800€ Deri tulum aldın.160€ gümrük vergisi bu vergiyi ptt senden alır.

%19 KDV Almanya düşüyor.%18 TR ekliyor :) Mal Almanya'ya girmiyor neyin vergisi ? tabi düşücücek.Tr ye girince %18 KDV ekleniyor buna ek olarak + %20 de gümrük vergisi var :) Fc motodan benden alısveris yaptım.Hatta konum var.Race-R pro alıcam.Kargo ile Astarı yüzünü geçer

18% zaten gümrük vergisi, ekstra başka birşey yok. 2 lira pul parası hariç :p.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bir dönem otosever getirdi hatta ellerinde kalan en son yazlık eldiveni ben satın aldım diyebilirim.

çok pahalı satamıyoruz diyorlar..

Kardeş yurtdışı alışveriş ve gümrükle münasebetlerimin sayısı yüzü geçti. Bu konularda abartmıyorum gümrük müşaviri kadar bilgim var :p. AB üyesi ülkelerden gümrük vergisi 18%, geri kalan ülkelerden 20%'dir. Dediğin sınır da 75 euro.

ŞİRİNEVLER honda otoseverde alpinstar yağmurluk mont pantolon eldiven mevcut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar