alpinestars mı yoksa dainese mi yardım lütfen!!

hangi marka daha sağlam daha uzun ömürlüdür yardımcı olursanız sevinirim ayrıca agv kask düşünüorum fakat mototaşta dainese kask gördüm çok hoş hangisi daha sağlam??

dai'yi daha çok racing kullanıcılarında görüyorum.

dai :cat:

( agv'nin alacağın en ucuz modeli k serisi olsun )

Dainese kaska o kadar para vereceğinize ben yerinizde olsam Arai yi tercih ederdim.Dainese daha ziyade tulum ve ıyafet konusunda çok daha kaliteli.

dainese alpinestar her ikiside oldukça kaliteli markalar.Dainese'in kaskından oldukça memnunum..ben yurtdışından almıştım ama bir ara vizörüm sorunlu olduğunda değiştirmek istedim ve mototoş'tan da buldum..
alpinestar'ı ABD'de tanıdığın varsa aldırmanı öneririm,orada çok daha ucuz.ama yok illaki deneyip almayı tercih ederim diyorsan dainese'in yurtdışı fiyatları da Türkiye'yle neredeyse aynı.

@ BUnReCU
Dainese'nin kaskı var.

@ marten11,
seçecegin marka senin amacına göre değişir.
dainese ve alpinestars türkiyede bildigim kadarıyla rakiplerine nazaran fiyat yönünden en pahalı olan 2 markadır.

eger bana gerekli ve yeterli korumaya sahip olsun, fiyatı uygun olsun, biraz da kaliteli olsun diyorsan hein-gericke'nin ürünlerine bakmanı tavsiye ederim.

eger ben dışarıdan hoş gözüksün (dainese'nin kesimlerini begenirim, diger markalar gibi kaba kesimleri yok ama bu demek değildir ki her insanın vücuduna dainese olacak) , biraz daha elit takılayım dersen dainese veya alpinestars derim. ne de olsa devir "ye kürküm ye" devri.

benim sana tavsiyem hein-gericke'dir. alpinestars gibi markalarda öyle ahım şahım bir fark yok. sadece görüntü farkı var. koruma olarak gerekli testlerden geçen ve kaliteli olduguna inandıgınız her ürün alınabilir.

ha bir de dainese felan alıp onu versace takım gibi giyeceksen, kıyafetiniz ufak bir hasar aldıgında ay şurasına şu oldu ay burasına bu oldu diye titizlenceksen boşu boşuna dainese vs gibi bir marka alma. çünkü sen motoiklet güvenlik ekipmanı alacaksın versace takım değil...

@BUnReCU
dainese'nin kaskı yok ki
Dainese'nin kaskı var..

Diğer konularda bir tecrübem olmadığı için yorum yapamayacağım..
Ama Kask olarak bi abim Arai'nin süper olduğunu söylüyor..
600RR'da Arai kullanıyor..

Alpinestars ve Dainese ikisinin de ürünleri kaliteli, ABZAH'ın da dediği gibi ABD'de tanıdığın birileri varsa Alpinestars ürünlerini oldukça uygun bir fiyata edinebilirsin(misal vereyim, ABD'de 150 dolar olan mont burada 430 ytl).

mesaj yazan herkese çok teşekkürler.. o zmn amerikadan getirttireceğim alpinestars ı nası yapıcaksam :( birde hyosung gt250 r sizce nasıl bir motosiklet??

konunun dışına pek çıkmayalım.
hysoung gt250r başlıgına bak. oldukça fayda saglayacaktır.

gt250r için kısaca bir şey yazmak gerekirse oldukça başarılı, yedek parçası ve sarf malzemeleri aşırı pahalı olmayan kore malı bir motosiklet.

bence bende dainese derim..çünkü apinestars ın bi kaç ürününü görmüştüm made in china yazıyordu o yüzden güvenemedim...

:cyclopsan dainese'nin kaskı olduğunu bilmiodum

her ne kadar bu iş içinde olsam da, dainese satmadığım için bilmiom heralde.

teşekkürler, bilgi sahibi ettiniz beniii :rendeer:

bende dainese de elint in fotoğrafını koymuş olduğu kaskı beğenmiştim onun kenerları sarı olanıda var çok hoş bir kask..

Alpinestars şekil olarak daineseden çok daha güzel tasarımlar yapıyor..
Ama şekil hayatını kurtarmaz ya da içinde seni rahat ettirmez :)

İkisi de son derece kaliteli markalar .. Hangisi senin için rahatsa ondan almanı tavsiye ederim ..:cat:

Ama benim tercihim alpinestars :cat:

AGV kask almazdım onun yerine shoei ya da arai tercih ederdim .. Tabi kişisel düşünceler bunlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar