@ BUnReCU
Dainese'nin kaskı var.
@ marten11,
seçecegin marka senin amacına göre değişir.
dainese ve alpinestars türkiyede bildigim kadarıyla rakiplerine nazaran fiyat yönünden en pahalı olan 2 markadır.
eger bana gerekli ve yeterli korumaya sahip olsun, fiyatı uygun olsun, biraz da kaliteli olsun diyorsan hein-gericke'nin ürünlerine bakmanı tavsiye ederim.
eger ben dışarıdan hoş gözüksün (dainese'nin kesimlerini begenirim, diger markalar gibi kaba kesimleri yok ama bu demek değildir ki her insanın vücuduna dainese olacak) , biraz daha elit takılayım dersen dainese veya alpinestars derim. ne de olsa devir "ye kürküm ye" devri.
benim sana tavsiyem hein-gericke'dir. alpinestars gibi markalarda öyle ahım şahım bir fark yok. sadece görüntü farkı var. koruma olarak gerekli testlerden geçen ve kaliteli olduguna inandıgınız her ürün alınabilir.
ha bir de dainese felan alıp onu versace takım gibi giyeceksen, kıyafetiniz ufak bir hasar aldıgında ay şurasına şu oldu ay burasına bu oldu diye titizlenceksen boşu boşuna dainese vs gibi bir marka alma. çünkü sen motoiklet güvenlik ekipmanı alacaksın versace takım değil...