alp_tunay'ın yeni Motoru bbaday'ın ATV si Hayırlı Olsun

smırnocum biz hep burdayız...şehitlerden sora tadımız kaçtı...Birde Boranın topiğinin silinmesi hoş olmadı...kim neden sildi belirsiz...şimdi yöneticiler kafalarına göre takılıyor...niye kitlediklerini bile yazmamışlar...muhatap olmıcam artık mod adminlerle...ne yapıyorlarsa yapsınlar...sadece ters giden bişeyler oldumu yönetime bildir yazıcam...eyong ...komtan...forrap hariç hepsiyle diyaloğumu kestim artık...

smırnocum biz hep burdayız...şehitlerden sora tadımız kaçtı...Birde Boranın topiğinin silinmesi hoş olmadı...kim neden sildi belirsiz...şimdi yöneticiler kafalarına göre takılıyor...niye kitlediklerini bile yazmamışlar...muhatap olmıcam artık mod adminlerle...ne yapıyorlarsa yapsınlar...sadece ters giden bişeyler oldumu yönetime bildir yazıcam...eyong ...komtan...forrap hariç hepsiyle diyaloğumu kestim artık...

üstad sert konuşmuşun bee uzaklaştırılar seni bak görürsün.:salut:

abicim muhatap olmıcam demeyle uzaklaştırmanın ne alakası var...artık böyle...

abi nolduki ?? hangi kapanan topic? ben olaylara fransiz kaldim bayagi :silent:
üstad sert konuşmuşun bee uzaklaştırılar seni bak görürsün.:salut:
satocum,moldlarin gorevi sadece forumu duzende tutmaktir,yetkileri arasinda elestirilirsen banlama yetkisi diye bisey yok,eger bundanda ban olcaksa yazik artik yanii :farao::farao:
abicim muhatap olmıcam demeyle uzaklaştırmanın ne alakası var...artık böyle...
bak,burdada cevap verilmis iste :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar