Almanyadan Aldığım Yeni Kaskım Ve Yeni Eldivenim

Ne üzücü bir durum. Belki aldım dedikleride hayal mahsulüdür. Ama ne gerek var bu tür işlere aldıns aldın.Bizde güle güle kullan der geçeriz. Polemik yaratanda yoktu zaten konu gereği.Rezil olduğuna değdimi genç kardeşim?

Yargısız infaz olmasın ama bunca insanın zamanını almış mı çalmışmı? Bilemedim

Ne alakası var canım kardeşim.Ben o lafları aile geçindirip yada zor imkanlarla okuyan öğrencilere vs demedim ki ! Adam alıyor 1.5 TL bekar kask takmıyor , takıyorsada ls2/wiwi ben bu adama söverim kardeşim.Bu motorcu değil kısmına hala katılıyorum benim için CBF 150 / tvs / ybr kullanan adamı motorcu saymam için Kaskı,tulumu tulum yoksa ceketi,eldiveni olacak.Kar eldiveni vs takarsa ben gene saymam o adamı benim huyum bu ! Kar eldivenini geçtin ben kurye harici YBR/CBF/TVS ye binip kask takan daha görmedim.Sen onlara motorcu demeye devam et ben demem o kadar.Bu konuda hala bu görüşümü devam ettiriyorum.

hem tvs kullanıyorum hemde ls2 kask daha bi kere bile kasksız trafiğe çıkmadım 1 kere bile. kurye falanda değilim :) tabi önemsemediğimden değil imkanların el verdiğince korumaları almaya çalıştım param oldukçada daha iyileriyle değiştireceğim..

birinci sayfayı okuyup yorum yazmıştım bütün sayfaları okuyunca farkettm boşa yazdığımı neyse..

Son düzenleme:
kardesım hayırlı ugurlu olsun. fakat sunuda bılmenı ısterım para kolay kazanılmadıgı ıcın ( baba parası yemıyorum ) ls2 kaskımı fazerımın ustunde bırakıp bır yere gıtmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar