kediye dönmüşsün oralarda bakıyorum kimselere bulaşmıyorsun

izmir senin çöplüğün tabi oralarda borun ötmüyor :queen:
e e e abi artik evlilik dusunuyoruz, biraz akilli olmak lazim, basimiza actigimiz dertlerin bi kismindan hala kurtulamadim biliyosun, bari yenilerii acmiayim... sen de evlenmeden once kimbilir neler neler yapti... oyle degil mi?
Onun borusu buralarda hiç ötmüyormuş.... Söyleyenlerin yalancısıyım....:queen::queen::queen:
Borum otmuyo ama....... neyse:mrgreen: anladin sen onu kanka
abi sen niye reklam yapiyon simdi, bu web cam olayi bozar bizi, seninle saf duygular icerisinde yazismistim oysa ben, ama biz neysek o yuz:rendeer:
vay be. abi teşekkür ederim sana. sayende memleket görüyoz en canlısından. o alt resimlerdeki şaftlı motor ne abi? çok havada duruyo hemde şaftlı. o tramvay yollarının arasında boy resmin varya

aynı bizim eskişehirdeki 2 eylül caddesi vallahi.
sagolsin kardesim, valla oylesine cektim, bi tane motor resmi olsun diye yani
vayy uglychild bende diyodum nerelerde bu ...kim bilir dunyanin hangi kosesinden cikacak..

..bide kuzeye gelde ,birlikte gezelim yeni yerler acildi..bi sisede martini var..ancak 4 kisi icer..

) kendien iyi bak dostum..moskoflarada beklerim...iyi geziler..
valla gelmeyi dusunuyorum bakarsin yaza kadar gelirim o taraflara... vakit ve nakit olursa tabii... Moskova gece hayatinda bir ay da olsa dolu dolu ve saglam yer etmistim.. tverskaya da cafe etaj da hala tanirlar beni

big club, fabric, mio, first bazen de garage
sercan sen motorsuzda olsan bizden bir parçasın,seninle ilgili hergezi ilgimizi çeker hem biz seni çok özledik motorlu ve motorsz farketmez.oralarda kendine çokiyi bak yazın görüşmek üzere
iste Ummet abim bu lafin bitirdi beni, cok sagolasin... Insallah sagsaglim Izmire doneyim, bi Ayvalik gezisi daha yapalim ve yine sende ol aramizda...:cat::rendeer: