Almalı mı Almamalı mı ?

Arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve motor almak istiyorum fakat abimin aşırı bir muhalefeti ile karşı karşıyayım artık işi sana güveniyorum beni hayal kırıklığına uğratma motor alarak(tehlikeli diye söylüyorum) yani işi ciddi anlamda duygusallıga kadar getirdi.Tırın scooterı görmeyip altına alıp ezdiği bir video vardı onu izletti seninde başına gelebilir, özellikle Türkiyede Motorcuya yol verilmez seni görmezler görmezden gelirler vs şeyler sıralıyor bir yandan da çok büyük bit tutku benim için kendımı mutlu hissettiğim nadir heveslerimden diyebilirim.
Arkadaşlar sizler motor kullanıcıları olarak bana ne gibi bir öneride bulunabilirsiniz yazılarınız memnuniyet ile okuyacağım.
Teşekkürler .

Dip Not:A2 ehliyetim ve cok olmasada sürüş deneyimim var.

Son düzenleme:
abine sitedeki gezi yazılarını veresimlerini göster.fikri değişecektir bu insanlarda motora biniyo nekadarda güzel eyleniyolar neden bizde eylenmiyelim gerekli emniyeti sağladıktan sonrabirlikte abi kadeş çıkacağınız gezilerden bahset.vs.vs.

sitedeki bizim gezi resimlerimiz dışında arabayla yapılan kaza sonuçlarınıda göster aratıp bulup bence

kullandığımız hiç bişe aslında tehlikeli değildir
onları biz tehlikeli hale getiriyoruz...

önce korumalarını al yavaş yavaş güzelliklerini anlat.yani nabza göre şerbetini ver

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen ona bi tur ver bak nasıl fikir degişiyor :D:D

Arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve motor almak istiyorum fakat abimin aşırı bir muhalefeti ile karşı karşıyayım artık işi sana güveniyorum beni hayal kırıklığına uğratma motor alarak(tehlikeli diye söylüyorum) yani işi ciddi anlamda duygusallıga kadar getirdi.Tırın scooterı görmeyip altına alıp ezdiği bir video vardı onu izletti seninde başına gelebilir, özellikle Türkiyede Motorcuya yol verilmez seni görmezler görmezden gelirler vs şeyler sıralıyor bir yandan da çok büyük bit tutku benim için kendımı mutlu hissettiğim nadir heveslerimden diyebilirim.
Arkadaşlar sizler motor kullanıcıları olarak bana ne gibi bir öneride bulunabilirsiniz yazılarınız memnuniyet ile okuyacağım.
Teşekkürler .

Dip Not:A2 ehliyetim ve cok olmasada sürüş deneyimim var.

abin haklı, o videoda izlediğin gibi 5 saniye içinde hayatının son bulma ihtimali var. Göze alıcaksın

Benim abim annem vs.. herkez karşı... yavaş yavaş çalışma yap üstlerine git.. Her daim motordan bahset vs.. Nasıl süreceğin konulardan bahset.. Eminim yumuşuyacaklardır.. Ki benim abim babam gibidir.. O bile yumuşadıysa ve ılımlı bakmaya başladıysa sanırsam çoğu kişi de öyle bakar.. İnce ince çalışman dileğimle =)

Bakalım arkadaşlar bende elimden geldiğince almak için uğraşıyorum gerçekten motor tehlikeli farkındayımda ayrıca onlarıda üzmek istemiyorum bakalım bir şekilde çıkıcaz bu işin içinden umarım bu motor tutkusu bana araba aldırılıp hadi sen buna bin diyerek sönmez.

abin haklı. benim abimde ilk zamanlar böyleydi şimdi oda benim gibi motor hastası :queen:

motorsiklet tutkun sayılı zevklerin içindeyse bence al bende çok seviyorum motor sürmeyi ve ben iki defa ölümcül kaza atlattım ikisinde de suç bizdeydi ilk kazam kör noktada selektöre güvenerek sollamaya çıktım otobüsün altına girdim ve hiç biyerimde kırık olmadan altından çıktım ikinci kazam teyze oğlu sürüyodu motoru çevre yolunda 50 khm hız ile girilcek viraja 100 khm hızla girmeye çalıştı bizi bariyerlere soktu aya kalkıp hastaneye gittik elime ve koluma dikiş attılar allaha şükür verilmiş sadakam varmış..her kaza yapan ölmüyo sen kaskını takarsan korumalıkların olursa çok hafif yaralarla kazayı atlatırsın ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN...motor tutkun zevkin içinde kalmasın dünyaya insan 1 defa geliyo

Araba kazalarındada sonuçta çoğu ölümler ya tavanın göçmesi ya direksiyonun batması yada içinde sıkışma sonucu oluyor.:cat:Yani araba dahamı az tehlikeli.

ilk motoru kullandıgımda cok zevkliydi ehliyetimi de annemden gizli aldım ve şimdi onu da ikna etmiş bulunuyorum yakında da motoruma kavusmak istiyorum aile rızası onemli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Al motoruna yanlarına git. Haber bile verme ben öyle yapmıştım. Evet motorsiklet tehlikelidir hem de çok (bir o kadar da güvenlidir denilebilir ama bunun tartışmasına girmeye niyetim yok) Hayatından önce sen sorumlusun senin sorumluluğun önce kendine. Motorsiklet kullanma sorumluluğunu üzerine alabiliyorsan durma git al motorsikletini ;)

ver ayarı,ver ayarı

Mersin İl Temsilcisi
1- ailen haklı
2- aynını yaşadım
3- zor bela izin almıştım, kaza yaptığımda abim kendine uzun süre gelemeyip kendini suçladı
4- ben hala motora biniyorum ve daha dikkatliyim
5- ONLARIN RIZASI OLMADAN ADIM BİLE ATMA!!!
6- güven sağlamaya mutlaka gayret et. gerçekten istiyorsan kesinlikle başarırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar