Bisiklette dahi takla atma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen ön fren ağırlıklı kullanıyorum, motosiklette de bu nedenle frene alışmakta zorluk çekmedim ilk günden beri ön fren kullanıyorum. Arka zaten tutmuyor zar zor yavaşlatıyor.
Lakin geçen hafta bu videodaki gibi ben de duramayıp bir arabaya çarptım.
evden çıktım 50-100 metre sonra zaten ana caddeye çıkıyorum, 3 şerit yolda orta şeritte devam ederken aradan çıkmak üzere bekleyen bir dallamayı gördüm ama o an dallama olduğunu bilmediğim için kendi halimde devam edeyim derken ilk şeritten araba geliyor olmasına rağmen hem yola çıktı hem de benim şeridime 2.şeride kadar çıktı. Yine ön freni çektim ama çok garip bir şekilde fren tutmadı, gittim gittim ortada buluştuk, benim motorun yan koruma demiriyle kapısını bir güzel ezdim. arabadan indiler sağolsun hatasını biliyor alttan aldı ama yanındaki annesi sanırım bana diyor ki ara sokaktan mı çıktın seni görmedik diyor
Daha önce abs'yi dahi devreye sokmuş olmama rağmen bu olayda ne abs devreye girdi ne de fren düzgün tutup motoru yavaşlattı, neden oldu anlamadım.