ALLAH utandırmasın. Ilk motor bol heyecan (:

hayırlı olsun arkadaşım darısı olmayanların(bende dahil)herkesin başına:cat::rendeer:

hadi hayırlı olsun baska bi mottici daha dogdu caddebostanada bekleriz kazasız surusler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.:rendeer:

Hayırlı olsun, siyah bambaşka duruyor motorda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız bini inşallah.

Teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için :)

Bugün 4. gün olucak motorumla.

72 km yaptım. Ilk defa motor kullanan biri olarak söyleyebilirimki en azından üstüne binip 1 den 2. vitese atmak çok zor değil.
Sahil'e indim minibüs yoluna cıktım (kaskımla dizliklerimle eldivenlerimle ) hemen alışıyor insan. Tabiki araba kullanırken 2 kere dikkat ediyosam şimdi 1o kere ediyorum.
Motora gelince Rodaja ne kadar dikkat etmeye çalışsamda bazen kaçıyor acemi biri olarak :) Ama motor boşta çalışırken devir 2ooo lerde geziyor. Yeni motor olduğu için dediler. 1ooo km yapana kadar (örnek olarak ) egzosu falan değiştirme dedi bir arkadaş.. Doğrumudur ?
Alttan bi ses geliyor sanki kayış dönerken birşeye çarpıyor. Hafta içi götürüp baktırıcam. Bazende 2. vitesden 1. vitese geçerken zorlanıyor. bir kaç defa bastıktan sonra kendine geliyor nedense. Kornasınıda kesinlikle değiştirmek lazım.126 bis gibi çalıyor.Onun dışında herhangi bir problemim yok çok memnunum.
İzlenimlerim böyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar