- Konu Yazar
Selamlar herkese..
Aslında motoru alıp bir kaç resim çekip öyle konuyu açmayı düşünüyordum ama gece gece heyecandanmı sıcaktınmı bilmiyorum uyku tutmadı bi türlü
Sabah (tahminen siz bunları okurken) Motti XT250-16 Chopper model motorumu almaya gidicem. Resimlerini cekip en kısa sürede koyarım.
İlk motorum olucak.saolsun can arkadaşımız cok yardımcı oldu daha almadan. bi nevi kafamdaki soru işaretlerini sildi kalitesizmi değilmi diye.
Kaskım hazır dizliğim hazır ben hazırım. ALLAH utandırmasın diyorum
ALLAH herkesi kazadan beladan korusun. Kask takmadan motoru çalıştırtmasın inşallah.
------------------------------------------------------------------
Motoru aldım arkadaşlar
İşte şimdilik resimleri. Arkada 2 adet çantası var ama aldığım yer takmamış , giderken gözüme ilişti , siz istememiştiniz falan dediler ama aldım hemen kendim takıcam inşallah 
Aslında motoru alıp bir kaç resim çekip öyle konuyu açmayı düşünüyordum ama gece gece heyecandanmı sıcaktınmı bilmiyorum uyku tutmadı bi türlü
Sabah (tahminen siz bunları okurken) Motti XT250-16 Chopper model motorumu almaya gidicem. Resimlerini cekip en kısa sürede koyarım.
İlk motorum olucak.saolsun can arkadaşımız cok yardımcı oldu daha almadan. bi nevi kafamdaki soru işaretlerini sildi kalitesizmi değilmi diye.
Kaskım hazır dizliğim hazır ben hazırım. ALLAH utandırmasın diyorum
ALLAH herkesi kazadan beladan korusun. Kask takmadan motoru çalıştırtmasın inşallah.
------------------------------------------------------------------
Motoru aldım arkadaşlar
Son düzenleme: