ALLAH utandırmasın. Ilk motor bol heyecan (:

Selamlar herkese..
Aslında motoru alıp bir kaç resim çekip öyle konuyu açmayı düşünüyordum ama gece gece heyecandanmı sıcaktınmı bilmiyorum uyku tutmadı bi türlü :)

Sabah (tahminen siz bunları okurken) Motti XT250-16 Chopper model motorumu almaya gidicem. Resimlerini cekip en kısa sürede koyarım.

İlk motorum olucak.saolsun can arkadaşımız cok yardımcı oldu daha almadan. bi nevi kafamdaki soru işaretlerini sildi kalitesizmi değilmi diye.

Kaskım hazır dizliğim hazır ben hazırım. ALLAH utandırmasın diyorum :)

ALLAH herkesi kazadan beladan korusun. Kask takmadan motoru çalıştırtmasın inşallah.

------------------------------------------------------------------

Motoru aldım arkadaşlar :) İşte şimdilik resimleri. Arkada 2 adet çantası var ama aldığım yer takmamış , giderken gözüme ilişti , siz istememiştiniz falan dediler ama aldım hemen kendim takıcam inşallah :)

28c0to7.jpg

2rdapna.jpg

k03aly.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :)
inşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın :)

Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi inşallah.. :rendeer:

Selamlar herkese..
Aslında motoru alıp bir kaç resim çekip öyle konuyu açmayı düşünüyordum ama gece gece heyecandanmı sıcaktınmı bilmiyorum uyku tutmadı bi türlü :)

Sabah (tahminen siz bunları okurken) Motti XT250-16 Chopper model motorumu almaya gidicem. Resimlerini cekip en kısa sürede koyarım.

İlk motorum olucak.saolsun can arkadaşımız cok yardımcı oldu daha almadan. bi nevi kafamdaki soru işaretlerini sildi kalitesizmi değilmi diye.

Kaskım hazır dizliğim hazır ben hazırım. ALLAH utandırmasın diyorum :)

ALLAH herkesi kazadan beladan korusun. Kask takmadan motoru çalıştırtmasın inşallah.

:flower::flower::flower::flower::flower::flower:
hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullan bilirim o heyecanı motorunun keyfini çıkar sanırım çin malı onu üzmezsen oda seni üzmez söylenenlşere pek aldırma tekrar hayırlı olsun
::cheeeeer

hayırlı olsun kazasız belasız bol km.ler diliyorum yolun hep açık olsun :cat:

Senin adına çok sevindim hayırlı olsun deneyimlerini paylaş bekleyeceğim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun arkadaşım. güle güle kullan

kazasız, beLasız, nice kiLometreLerde keyifLi sürüşLer.
HayırLı oLsun..
aynı motordan okan-style da da var sanırım
istanbuLda ve anadoLu yakasında isen çok faydası dokunabilir..

bildiğim kadarıyla çinli cruiserlar arasında sivrilen markalrdan biri. güle güle güzel günlerde kullanın inşallah...

Çok teşekkürler arkadaşlar :)
Arkadaş sağolsun getirdi eve kadar motoru.
Bi iki ileri gidip geldim. Tabi acemilik olduğu için iki ayağım motorda fazla gidemedim. Birazdan inip ufak ufak debriyaj gaz ayarını çalışıcam. Bu msqında capsini alayımda saklarım :) bi gün sizin kadar iyi sürücü olursam acıp derim nerden nereye diye inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar