Allah rızası için dua!

yüce rabbim dua'larımızı kabul etti...

allah acil şifalar versin,sana ve ailene sabır,sağlık,huzur,mutluluk ve bereket versin...

dua'larımız hep sizinle...:rendeer:

Allah acil şifalar versin..Son duruma sevindim, inşallah daha iyi olur eşin.

Zaten bu doktorların reçetede ne yazdığını şu yaşıma kadar hiç okuyamadım..

Allaha şükürler olsun en kısa zamanda ayağa kalkıp sizle olması dileğiyle

Değerli arkadaşlar başlığı açtığımdan beri çapa tıp fakültesindeyim.geceli gündüzlü.1 kere evde uyudum oda 65 saat neredeyse uyumadıktan sonra.eşimin durumu iyiye gidiyor.vücudu ilaçtan arınmaya başladı.ilk günlerde ak yuvarlar neredeysa 0.5 e düştü normalde 7-11 arası olmalı.tüm kızarıklar ve döküntüler geçti.kan değerleri normale gelmeye başladı.dün tronbosit verildi.1 günde fark etti.ağzı yemek borusu komple mantardı şimdi sadece dil ve ağızı kötü.ama konuşamıyor yiyemiyor içemiyor.damardan mama ile besleniyor.odasına maske ile ve ameliyat solüsyonu ile elimizi yıkayarak giriyoruz.ziyaret yasak.bağışıklık sistemi yeni yeni kuvvetleniyor çünkü.lütfen dua ya devam edelim en kısa sürede tekrar yazacağım.cebimi yazamıyorum.çünkü hep hastahanede başındayım.acil bir şey olursa yazarım herkese teşekkür. Allah eşimi ölümden benide katil olmaktan kurtardı.İnşallah çıkacağız ama 15-20 gün sürecek her şey için teşekkürler.

Çok şükür daha iyi haberlerini bekliyoruz....

abicim allah acil şifalar versin ..sana ve cocuklarına bagışlasın..ne diecegimi bilmiorum...:( dualarım sizinle

dualarımız sizinle
yapabilecegimiz birşey oldugunda elimizden geleni yaparız
umarım daha da iyi haberler vereceksiniz

Değerli arkadaşlar başlığı açtığımdan beri çapa tıp fakültesindeyim.geceli gündüzlü.1 kere evde uyudum oda 65 saat neredeyse uyumadıktan sonra.eşimin durumu iyiye gidiyor.vücudu ilaçtan arınmaya başladı.ilk günlerde ak yuvarlar neredeysa 0.5 e düştü normalde 7-11 arası olmalı.tüm kızarıklar ve döküntüler geçti.kan değerleri normale gelmeye başladı.dün tronbosit verildi.1 günde fark etti.ağzı yemek borusu komple mantardı şimdi sadece dil ve ağızı kötü.ama konuşamıyor yiyemiyor içemiyor.damardan mama ile besleniyor.odasına maske ile ve ameliyat solüsyonu ile elimizi yıkayarak giriyoruz.ziyaret yasak.bağışıklık sistemi yeni yeni kuvvetleniyor çünkü.lütfen dua ya devam edelim en kısa sürede tekrar yazacağım.cebimi yazamıyorum.çünkü hep hastahanede başındayım.acil bir şey olursa yazarım herkese teşekkür. Allah eşimi ölümden benide katil olmaktan kurtardı.İnşallah çıkacağız ama 15-20 gün sürecek her şey için teşekkürler.

Allah dualarımız kabul etti sonunda sevindirici bir haber aldık sende en azında herşey güzele gidiyor.
bizlerin yapabilecegi varsa elimizden geldigi kadarıyla yapmaya hazırız

umarım daha iyi olacak kardeşim.
merak etme hepimizin duaları sizinle.

inşallah en yakın zamanda eşin iyileşecek,bu kadar temiz kalpli ve güzel insanların duaları boşa gitmeyecek.tek isteğimiz eşinle bir ömür boyu sağlıkla ve mutlu yaşamanız.

İnşallah daha da iyi olacak. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşur umarım :pale:

kardeşim, Allah eşinize acil şifa, size de sabır versin. Amin.

Duâ eden adam anlar ki, birisi var; onun hâtırât-ı kalbini işitir, her şeye eli yetişir, herbir arzusunu yerine getirebilir, aczine merhamet eder, fakrına meded eder.

eşinizin durumunda düzelme vardır umarım

yuapabilecegimiz birşeyde varsa söylemeniz yeterli elimizden geleni yapacagımıza emin olabilirsiniz

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Allah benzerini yaşatmasın, sayılın gün çabuk geçer, bir an önce eski yaşantınıza dönersiniz inşallah.

Tekrar çok çok geçmiş olsun, çok sevindim.:rendeer:

Allah acil şifalar versin,eşinizin durumunun iyi gitmesine çok sevindim. Dualarımız sizlerle. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar