Allah rızası için dua!

sevgili arkadaşlar eşime verilen bir ilacı(özel hst de) emekli sandığı karnesine yazdırmak için bir doktara gittik.rapor falan da almak için.doktor sağlık karnesine ilacı geçiriirken 50 mg yerine 500 mg yazmış.bizde ilacı alıp 5 gün boyunca vurulduk.Eşimi 5.günün sonunda çapaya kaldırdık.durumu ağır lütfen dualarınızı esirgemeyin. 1,5 ve 6 yaşında 2 kızımız var.allah inşallah onu bize bağışlar.ilerleyen zamanda bRh+ kana ihtiyaç olabilir.yine yazarım.lütfen dualarınızı esirgemeyin.kolay gelsin.

allah yardımcınız olsun.

gelişmeleri merak ediyoruz , bizleri de bilgilendirirseniz seviniriz.

dualarımız sizinle.

Son düzenleme:
Dualarımız sizinle umarız en kısa zamanda sağlığına kavuşur eşin ah bu doktorlar.... İnsan hayatı bu kadarmı kolay gözardı edilebilir bir rakam hatası ........

Allah acil şifalar versin,sevdiğinie bir an önce kavuşturup çocuklarına bağışlasın inşallah.

bu durumu gerekli mercilere ilettinizmi bilemiyorum ama bence hemen yargı yoluna gidin.insan hayatı o kadar ucuz değil.bunu anlamayan bazı zihniyetsiz hastaneler var.

allah yardımcın olsun kardeşim...
inaşallah allahım eşini, sana ve çocuklarına bağışlar...

allah yardımcınız olsun cidden okurken cok uzuldum acil sifalar dilerim.

Bir an evvel eşinizin sağlığına kavuşması dileklerimle dualarım sizinle rabbim yardım edecektir o güzelle güzeli evlatlarınız annesiz kalmayacaktır buna inanıyorum .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah yardımcın olsun gecmis olsun yapabileceğimiz bise oldumu tabikide yaparız bi rsey lazım olursa hic cekinmeden söyle kardeşim...

Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim...
nasıl böyle bir hata yapıyolar bi hayat söz konusuyken anlamıyorum...

Allah acil şifalar versin arkadaşım.

İnşallah eşini sana ve çocuklarına bağışlar Rabbim...

cenabı hak yardımcınız olsun ah ah ne diyebilirim ki neyse çok çok geçmiş olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah yardımcınız olsun.

allahım acil şifalar, çocuklarının (melaikelerin)yüzü suyu hürmetine şifa versin.

Allah acil ve hayırlı şifalar nasip etsin inşallah. :rendeer::rendeer::rendeer:

allah (cc) acil şifalar versin!!!

çok üzüldüm,bu dikkatsizliği doktorlar bile yaptıktan sonra,bizler kime nasıl güveneceğiz?

elinizdeki bütün; tahlil,rapor,ilaç vb... evrak ve kayıtları saklayınız!!! gerekli yerlere SUÇ DUYURUSU'nda bulunun!!!

ayrıca; baş hekimlik ve tabibler odasınada müracat edip şikayetçi olun...

bu yazdıklarımız şuan için boş geliyor olabilir,ama 2.ci kişi şanslı olmayabilir!!!

tüm dua'larımız EŞİNİZE... allah (cc) tüm sevdiklerimize sağlık ve uzun ömür versin...

Allah yardımcınız olsun ınsallah Allah Eşinizi size ve cocuklarınıza bağıslar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar