Allah Kimseye Kaza Vermesin İşte Halimiz...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
ozaktasi büyük geçmiş olsun, elin ayağın tuttuğuna göre bayağı hafif atlatmışsın Allah beterinden korusun.

abi naptın sen yahu???
çok geçmiş olsun. ALLAH (CC) beterinden saklasın. amin.

gecmis olsunda daha gecengun arkadasin biri kasksiz kaza yapmisti ve sizin gibi durumunu fotoraflamisti.. aman arkadaslar kesinlikle kask takin demisti..siz herhalde o yaziyi dikkate almadiniz..

Ustam geçmiş olsun. Senin kaza haberindemi ulaşacaktı bize..:salut:
Ledo, eet son round:)

yeni yamaha ybr topic inde geçmiş olsun demiştim ama sende hasar olduğunu bilmiyordum.üzüldüm acil şifalar dilerim.ybr ciler bi kurşunmu döktürsek ne dersiniz...

geçmiş olsun, tekrarı olmasın inşallah herkes için.

bu arada acaba düşme kaç km/h süratte oldu?
hangi süratteki düşmelerde ne oranda yaralanılabileceğini öğrenmeye çalışıyorum yoksa eleştiri gibi bi amacı yoktur bu sorumun.

tekrar acil şifalar dilerim.

Kask yoktu galiba, olsa bu kadar olmazdı sanırım, büyük geçmiş olsun.

Bana guluyorlar antalyada sicaginda denize giderken mayonun altina dizlik giyordum hemde kisa mesafe. Simdi o gulenler gelsinde su arkadasimiza bir sorsunlar. Benim canim tatli , baskasi beni ilgilendirmez acikcasi. Kontagi cevirmeden evel iki kez dusunun . Nereye ne kadar zamanda varacaksiniz ve evde sizi kim bekliyor.

cok cok gecmış olsun bıraz daha dıkkat dıyelım arkadaslar ozellıkle yenı baslayan arkadaslar ınanın daha az once yanımdan gecen bır scoter motor bana yetıseyım derken arabaya carptı hemen tabıkı ılk mudehaleyıde ben yaptım arkadasa lutfen arkadaslar daha dıkkatlı once kullanalım ve bırde race makınalara heveslenmeyın bunu defalarca soledı abılerımız bende ole basladım cekırdekten yetıserek geldım herzaman solerler buyuk ve tecrubelı abılerın sozunu dınleyın tekrar gecmış olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar